NEVEROVATNO ALI RADI! Uz pomoć ovog sastojka imaćete BARŠUNASTU I MEKANU kosu, svaka kuhinja ga ima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 19:18

NEVEROVATNO ALI RADI! Uz pomoć ovog sastojka imaćete BARŠUNASTU I MEKANU kosu, svaka kuhinja ga ima!

Prema rečima dama koje su isprobale ovaj recept, rezultati su izvanredni

Verujemo da nikada niste ni pomislili da ovaj sastojak dodate u svoj šampon, ali prema rečima dama koje su isprobale ovaj recept, rezultati su izvanredni.

Sve što vam treba je šećer!

Dok brinemo o svojoj kosi, fokusiramo se na samu kosu i potpuno zaboravljamo na teme.

Ovo je velika greška, kažu frizeri jer samo ako je koža glave negovana, možemo da očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će kosa izgledati zdravo i sjajno.

Da bi koža glave bila zdrava, piling treba raditi s vremena na vreme, baš kao što radimo sa kožom lica. Za ovo vam nisu potrebni skupi dodaci i luksuzni preparati. Sve što treba da uradite je da dodate kašiku šećera u šampon koji inače koristite za pranje kose.

Dubinsko pranje

Šećer će omogućiti vašem temenu da se od njega odvoje i uklone mrtve ćelije koje blokiraju rast lepe i negovane kose. Pored toga, šećer će omogućiti dublje i temeljnije pranje i učiniti da regenerator prodre dublje i bolje nahrani samu kosu.

Ipak, pazite da ne preterujete sa samom procedurom jer se koža glave može brzo isušiti. Najbolje bi bilo da piling ponovite nakon svakog 4. pranja i sigurno ćete primetiti rezultate.

Možete koristiti i vanilin šećer, prijatan miris će se zadržati, a jedna kesica ne košta više od 30 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.