NES 2, KOMPLETNA VEČERA 12 EVRA! Svi pričaju o previsokim cenama u Crnoj Gori, ali u OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA nije isto

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:16

NES 2, KOMPLETNA VEČERA 12 EVRA! Svi pričaju o previsokim cenama u Crnoj Gori, ali u OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA nije isto

Čisto more i duge prelepe uređene plaže, od kojih su neke izolovane i kao stvorene za turiste koji se vole kupati daleko od buke

Čim počne leto, počnu razne polemike da li Crna Gora povoljna da se u njoj letuje ili nije.

Međutim, poslednjih godina mnogo je informacija o tome da su ugostitelji sa crnogorskog primorja naglo podigli cene.

Međutim, u Sutomoru, popularnom turističkom letovalištu cene su pristupačne, kako se čini i za svačiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << džep su.

Ovo mesto na Jadranskom moru, koje čuvaju stare tvrđave, idelno je za istraživanje, a osim kupanja i sunčanja gostima iz celog sveta nudi i bogat noćni život.

Danas je ovo najpoznatije turističko mesto Barske rivijere, s brojnim luksuznim hotelima, vilama, restoranima i vikend naseljima u zaleđu.

Zbog svega ovoga mnogi koji posete Sutomore samo jednom želeće da u njemu ostanu što duže i da se ponovo vrate.

Osim turista iz regiona, Sutomore posećuju i gosti iz Evrope i celog sveta pa se na ulicama u ovo doba godine mogu čuti razni jezici - od engleskog, ruskog i makedonskog do češkog.

Bogata prirodna bogatstva Crne Gore najbolje se mogu upoznati ako se odlučite voziti vozom Beograd - Bar.

Na Facebook stranici "Letovanja Crna Gora" mogu se videti cene apartmana, koji su u jeku sezone oko 25 evra, dok espreso košta 1.20, nes kafa 2, kisela voda 1.20 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.