NEPRIMEĆENA NA KRUNISANJU! Princeza od Monaka neprepoznatljiva, svi su primetili ovu promenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 12:22

NEPRIMEĆENA NA KRUNISANJU! Princeza od Monaka neprepoznatljiva, svi su primetili ovu promenu (FOTO)

Više od dve godine nakon što je hospitalizovana zbog zdravstvenih problema, princ Albert pojavio se, po prvi put pojavio sa suprugom, na krunisanju kralja Čarlsa III i kraljice Кamile 6. maja.

Princeza Šarlin od Monaka i njen suprug, princ Albert, bili su među prvim stranim članovima kraljevske porodice koji su potvrdili da će prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III, tako da ne bi trebalo da bude iznenađenje što je elegantna princeza izgledala dobro tom prilikom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Izgled je bio moderan nastavak prethodne večeri, kada je obukla divan kombinezon plave boje - za prijem pre krunisanja u Bakingemskoj palati.

I dok je Šarlin uglavnom ćutala o detaljima svojih zdravstvenih problema, Albert je istog meseca za People objasnio da je njena bolest bila kulminacija "nekoliko faktora koji su privatne stvari".

Princeza je, od nedavno, redovno prisutna na kraljevskoj sceni otkako se zvanično vratila na svoje javne dužnosti prošle godine, nakon što se povukla sa njih, više od godinu dana, ipak je donekle bila van očiju javnosti poslednjih nedelja.

Uvek moderna i eleganta. Šarlin se opredelila za krem odelo. Suknja ispod kolena, sa širokim ogrtačem koji kao da pada sa jednog ramena i cvetnim dezenom na dugmićima. Ono što je primetno je da princeza izgleda krupnije nego inače, tako da je period oporavka urodio plodom jer je pre povlačenja iz javnosti bila primetno mršavija i izgledala je krhko.

Uoči krunisanja, Albert je za People rekao:

- Siguran sam da će to biti neverovatna ceremonija i veoma dirljiva - rekao je. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.