NEPRIKOSNOVENA: Vog je odabrao najbolje obučenu slavnu damu za 2019. godinu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRIKOSNOVENA: Vog je odabrao najbolje obučenu slavnu damu za 2019. godinu! (FOTO)

A ko drugi, no ona...

Kao i pred kraj svake godine, časopis Vog proglasio je 10 najbolje obučenih dama u 2019.

Svako ko nešto znači u modi želi da se nađe na laskavoj listi takozvane "modne biblije", a ove je godine na sam vrh dospela jedna od originalne postave supermodela iz 90-ih godina prošlog stoleća.

Pogađate li o kome je reč? Naravno, radi se o jednoj i jedinoj Naomi Kembel.

Crna pantera dospela je na prvo mesto zbog svoje sposobnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svako svoje pojavljivanje u javnosti pretvori u značajan modni trenutak, kako su naveli u Vogu.

Kao jedno od njenih najboljih izdanja u 2019. godini izdvojili su crnu polu-providnu haljinu koju potpisuje Thierry Mugler, a koju je nosila na humanitarnom događaju "Fashion For Relief".

Naomi Campbell at the Fashion For Relief London 2019 💕 pic.twitter.com/EyFupE2piz

— MEFeater Magazine (@mefeater) September 15, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.