NEPREPOZNATLJIVA Katarina Živković: Pevačica PROMENILA imidž, ovakvu je do sada niste videli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 16:59

NEPREPOZNATLJIVA Katarina Živković: Pevačica PROMENILA imidž, ovakvu je do sada niste videli (FOTO)

Komentari se nižu.

Popularna pevačica Katarina Kaća Živković u poslednje vreme često objavljuje fotke iz teretane kako bi se pohvalila savršenom figurom, a sada je rešila da osveži i svoju frizuru.

Naime, ona je na svom Instagramu oduševila pratioce novom objavom i malom promenom.

Kaća je ovoga puta rešila da promeni frizuru, te je skratila šiške koje su potpuni trend ove sezone.

A post shared by @_katarina_my_queen

- Igraj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa mojom kosom, a ne sa mojim srcem - napisala je ona u opisu objave.

S obzirom na da se žene odlučuju da "nešto urade" sa kosom kada imaju promenu u emotivnom životu, a poruka deluje kao posveta, ostaje nepoznato da li je ipak posvećena nekom dečku.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

Svakako, da je ovo pun pogodak, potvrdili su i korisnici društvene mreže Instagram koji su saglasni sa tim da su njene plave oči sada još izraženije.

"Božanstvena lepota", "Prelepa si sa šiškama", "Boginja si lepote", "Super ti stoje šiškice", "Kakve oči, sad su još posebnije", "Izgledaš mlađe, kao devojčica si" - samo su neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.