NEPREPOZNATLJIV U NOVIM SERIJAMA! Evo kako danas izgleda glumac koji je igrao sina Mite Pantića u TESNOJ KOŽI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 07:26

NEPREPOZNATLJIV U NOVIM SERIJAMA! Evo kako danas izgleda glumac koji je igrao sina Mite Pantića u "TESNOJ KOŽI" (FOTO)

Karijeru mu je obeležio ovaj film, a danas živi mirnim životom.

Serija filmova "Tesna koža" i danas je među najomiljenijim komedijama domaće publike. Porodica Pantić koja živi u malom stanu zasmejavala je generacije, a gledaoci dobro pamte i troje dece Mite Pantića, koga je tumačio Nikola Simić.

Njegovog najstarijeg sina i večitog studenta astronomije, Branka Pantića igrao je Gojko Baletić.

Prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je preko tri decenije od kada je snimljen poslednji deo "Tesne kože", a Gojko je jednom prilikom govorio o ulozi koja mu je obeležila karijeru.

- To je oslikavalo tadašnje vreme i to je bio prvi serijal koji je govorio o porodici, našoj svakodevnici na taj način - rekao je Gojko.

Interesantno je da Gojko danas živi u blizini kuće u kojoj je snimana "Tesna koža".

Fakultet Dramskih umetnosti je završio pre roka, ali poučen teškim iskustvom Branka Pantića, gaji razumevalje prema "večitim studentima":

- Večitih studenata ima još uvek, jer još uvek smo mamini i tatini sinovi, odnosno, mamine i tatine ćerke. Polako, sine, nemoj ti da žuriš. Samo ti to lepo ukrčkaj, završi. Na kraju krajeva, deca danas i kad završe fakultete nemaju šta da rade. Možda je to studiranje i beg od nečega. Završe master, naguraju neke titule, pa onda prodaju gaće po Bulevaru - zaključuje Gojko.

Osim u pomenutom filmu, imali smo priliku da ga gledamo i u serijama "Bolji život", "Balkan ekspres","Aleksandar od Jugoslavije", "Urgentni centar", "Bela lađa", "Gorki plodovi"… Mnogi gledaoci začudili su se koliko se glumac promenio, ali žale što ga češće ne vidjaju na malim ekranima.

Podsetimo, njegovu sestru Miru igrala je Danica Maksimović, a brata Sašu Aleksandar Todorović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.