NEOČEKIVANI PAD POPULARNOSTI? Nakon ove ankete Megan Markl VIŠE NEĆE MOĆI mirno da spava - Mišljenje Britanaca je ŠOKANTNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 14:12

NEOČEKIVANI PAD POPULARNOSTI? Nakon ove ankete Megan Markl VIŠE NEĆE MOĆI mirno da spava - Mišljenje Britanaca je ŠOKANTNO!

I vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su dobili izuzetno negativne ocene.

Nakon svih nemilih stvari i događaja u čijem centru pažnje su bili članovi kraljevske porodice, a naročito Megan Markl i princ Hari, sve oči javnosti bile su u prte u anketu o njima, koja je dala, nadasve, neočekivane rezultate.

Oni koji imaju negativno mišljenje o supruzi princa Harija, Megan Markl, dali su svoj sud, a kako su činili 68 odsto ispitanika, rezultati ove ankete, sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj neće doneti ništa dobro.

U anketi koja je sprovedena samo 21 odsto ispitanika imao je pozitivan stav, prema istraživanju "IouGov"-a od 2.014 ljudi.

Javno mnjenje o vojvotkinji od Saseksa u Britaniji palo je na najniži nivo u istoriji, pokazuje nova anketa.

Kompanija za podatke počela je da beleži Meganinu naklonost u javnosti kada su se ona i Hari zabavljali 2017. godine, ali najnovija ocena pokazuje da je pala na - 47 - najniže što je ikada bilo.

U poređenju sa aprilskim rezultatima, pozitivno mišljenje o Megan je palo za tri boda i dodalo rezultatu "ukupnog negativnog pogleda", koji je skočio sa 65 na 68 odsto.

U istom skupu podataka, princ Hari takođe nije favorizovan od strane britanske javnosti, pri čemu 63 odsto ispitanika na "IouGov"-u ima "potpuno negativan" stav o njemu, dok 28 odsto ima pozitivan stav.

Za razliku od njih, 6 od 10 ljudi pozitivno gleda na kralja. Njegova neto naklonost iznosila je 32, što je označilo poboljšanje u aprilu, pre njegovog krunisanja, kada je cifra iznosila 26.

Ova promena dolazi pošto je "Spotifaj" najavio da neće obnoviti svoj trogodišnji ugovor sa produkcijskom kompanijom iz Saseksa Archevell Audio, vredan 20 miliona dolara (15,6 miliona funti).

Prema uslovima ugovora iz 2020., Hari i Megan su potpisali ugovor da produciraju i vode "programe koji podižu i zabavljaju publiku širom sveta" u obliku podkasta.

Prva od njih bila je "Arhetipovi", serija od 12 delova čiji je domaćin bio Megan Markl. Gosti emisije, koja je osvojila nagradu "People's Choice", bile su Serena Vilijams, Maraja Keri, Paris Hilton, Mindi Kaling i Konstans Vu.

Manje od godinu dana nakon što je objavljena, kompanija za striming zvuka i Archevell Audio objavili su da su se "obostrano dogovorili da se raziđu i da su ponosni na seriju koju smo zajedno napravili".

Među ostalim članovima kraljevske porodice, smatra se da je pokojna kraljica Elizabeta II najviše favorizovana u javnosti, sa 80 odsto popularnosti prema sajtu "IouGov", dok je kraljevska princeza druga sa 66 odsto i princ od Velsa u zajedničko treće mesto sa svojom suprugom Kejt Midlton, sa 65 odsto ispitanika koji su favorizovali ovaj par.

IouGov je zabeležio da je naklonost kraljevske porodice porasla na 28 od aprila, kada je bila na 25. Naklonost institucije monarhije je takođe blago porasla, skočivši sa 19 na 25.

To dolazi kada je princ Vilijam iskreno govorio o percepciji javnosti o britanskoj kraljevskoj porodici. Govoreći o svom Vilijamovom petogodišnjem projektu usmerenom na borbu protiv beskućništva, prestolonaslednik je za Sandej tajms priznao da ne vide svi u Velikoj Britaniji „"poentu" da imaju kraljevsku porodicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEOČEKIVAN PAD POPULARNOSTI? Posle ove ankete, Megan Markl VIŠE NEĆE MOĆI DA SPAVA MIR

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023

25.06.2023. • 14:10 Srbija danas/Sjajni . .. Foto: Profimedia . . I vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili su izuzetno negativne kritike.. Nakon svih nemilih stvari i događaja u kojima su članovi kraljevske porodice, posebno Megan Markl i princ Hari, bili su...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.