NEKA MEDIJSKU PAŽNJU TRAŽI NA DRUGOM MESTU - Bivša žena Dada Polumente do sada se nije pojavljivala: Sada ima samo OVE reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 16:07

"NEKA MEDIJSKU PAŽNJU TRAŽI NA DRUGOM MESTU" - Bivša žena Dada Polumente do sada se nije pojavljivala: Sada ima samo OVE reči

Prvi i poslednji put pominje njegovo ime.

Pevač Dado Polumenta je danas u skladnom i srećnom braku, pre koga je bio oženjen za sadašnju učiteljicu veronauke Selmu Mekić.

Selma i Dado su se venčali u Novom pazaru 12. decembra 2012. godine, a brak je sklopljen po islamskim običajima. Posle samo pet meseci došlo je do razvoda.

Pevač je u braku sa Selmom imao šerijatsko zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, odnose i izlaske, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali Dado nikada nije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

Tada se govorilo da je razlog za razvod bio noćni život pevača koji se u velikoj meri kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom. Skandal je nastao kada je Selma videla suprugove fotografije iz noćnog provoda.

- Što se tiče položaja žene muslimanke kad je u pitanju razvod ne razlikuje se ništa od ostalih žena sa Balkana. Nekad je razvod više bio tabu tema, sad to više nije, jer žene sve manje trpe fizičko i psihičko nasilje samo da bi ostale u braku - objasnila je Mekićeva.

A post shared by Selma Mekic (@selmamekicc)

Selmu sugrađani nazivaju još i “feministkinjom sa hidžabom”, jer je posvećena borbi za ženska prava, a pored srpskog, govori i engleski i turski jezik. Jedno vreme živela je u Turskoj i Dubaiju, ali danas živi, radi i stvara u Srbiji.

- Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina i da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da ga spominjem, a nadam se i posljednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje – napisala je ona.

Srbija Danas/Express.ba

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.