NEKA JEDU KOLAČE Kim Kardašijan na meti osuda zbog BAHATE proslave rođendana u vreme KORONE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 09:56

"NEKA JEDU KOLAČE" Kim Kardašijan na meti osuda zbog BAHATE proslave rođendana u vreme KORONE

Ona tvrdi da nema razloga za brigu.

Kim Kardašijan kritikovali su jer je usred pandemije koronavirusa na privatnom ostrvu organizovala raskošnu proslavu 40. rođendana na kojoj gosti nisu nosili maske niti su vodili računa o fizičkoj udaljenosti.

Ona je svojim kritičarima odgovorila da je putovanje organizovala dve nedelje nakon nekoliko lekarskih pregleda, kao i da je sve goste zamolila da budu u karantinu.

Ispod fotografija proslave objavljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviteru Kim je napisala da je sve podseća na to u kolikoj je meri njen život zapravo privilegija u odnosu na živote drugih.

40 and feeling so humbled and blessed. There is not a single day that I take for granted, especially during these times when we are all reminded of the things that truly matter. For my birthday this year, I couldn’t think of a better way to spend it than with some of the people who have helped shaped me into the woman I am today. Before COVID, I don’t think any of us truly appreciated what a simple luxury it was to be able to travel and be together with family and friends in a safe environment. After 2 weeks of multiple health screens and asking everyone to quarantine, I surprised my closest inner circle with a trip to a private island where we could pretend things were normal just for a brief moment in time. We danced, rode bikes, swam near whales, kayaked, watched a movie on the beach and so much more. I realize that for most people, this is something that is so far out of reach right now, so in moments like these, I am humbly reminded of how privileged my life is. #thisis40

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 27, 2020 at 10:59am PDT

- Mislim da pre kovida niko među nama nije uistinu cenio činjenicu da je velika privilegija i luksuz moći putovati i vreme provoditi s članovima porodice i prijateljima u sigurnom okruženju - rekla je.

Ispod fotografije na kojoj su osobe koje su posluživale goste na zabavi jedine nosile maske, jedna devojka je napisala kako se čini da se "zaposleni na žurci ipak nisu mogli pretvarati da je sve normalno.

Kolin Henks, sin Toma Hanksa i Rite Vislon, jednostavno je prokomentarisao: - Neka jedu kolače, a mnogi pratioci na društvenim mrežama takođe su osuli paljbu na slavnu starletu ističući da je njeno ponašanje nemarno i neprimereno kao i da treba da je bude sramota zbog ovog čina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.