NEĆETE JE VIDETI BEZ ŠMINKE: Zorannah otkriva svoje tajne, a o IZGLEDU naših devojaka je rekla OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE JE VIDETI BEZ ŠMINKE: Zorannah otkriva svoje tajne, a o IZGLEDU naših devojaka je rekla OVO!

Iskreno.

Naša ekipa je posetila aktuelni Sajam kozmetike u Beogradu i srela pravu sagovornicu za sve ženske teme, našu najpoznatiju modnu blogerku Zoranu Jovanović Zorannah.

Zorannah je događaju prisustvovala pre svega radi promocije svog prvog parfema koji je napravila, a mnogobrojni fanovi su njen kratkotrajni boravak u Beogradu iskoristili za slikanje i da dobiju željeni autogram.

Svet je poludeo za OVIM trendom a ni Zorannah i Milica Dabović ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu bez njega! (FOTO)

Zorannah je uvek doterana, sveže isfenirana i kompletno našminkana, pa smo pokušali da saznamo koji je to komad šminke bez kog ne može da zamisli život.

- Pa neka to bude tečni puder. Njega stvarno mnogo koristim, kao i korektor. Ranije sam koristila jedan isti brend, ali sad sam počela da menjam. S obzirom da je moj omiljeni puder jako skup, dobra stvar je što se ne troši mnogo, traje mi bočica zaista dugo - rekla nam je Zorana.

STIŽE NAM JOŠ JEDNA KNJIGA: Zorannah je ovaj put spremila nešto SASVIM DRUGAČIJE!

Zanimalo nas je i šta bi poručila mladim devojkama koje u toku dana možemo na ulici da vidimo sa upadljivom, večernjom šminkom, ali ovde nas je svojim odgovorom poprilično iznenadila, tačnije očekivali smo da bude malo strožija.

- Znaš kako, ja se recimo uvek isto šminkam i za noć i za dan. Smatram da i dnevna i večernja šminka mogu da budu slične samo se malo promene neki detalji. Recimo, preko dana ne treba da stavljate veštačke trepavice, osim ako su ovako neki događaji kao što je ovaj pa ih ja sada imam. E, onda samo uveče na tu istu šminku, koju malo popravite ako treba zalepite trepavice i potpuno dobijete neki drugi efekat. Ali ako moram da kažem, ja recimo nisam neki ljubitelj crvenog karmina preko dana - objasnila je ona.

Pošto nije imala mnogo toga da zameri našim devojkama, zanimalo nas je šta je to što na svoje lice nikada ne bi stavila.

- Nisam ljubitelj plavih, zelenih, žutih senki i da kažem tih "luđih" nijansi. A na sebi nikako ne volim ekstremno tamne karmine. Super mi je kad vidim na drugim ženama ali jednostavno na sebi mi se ne dopada. To nisam ja - bila je iskrena blogerka.

Uvek je doterana pa smo pretpostavili da joj treba dosta vremena ujutru da na miru šara po svom licu, ali sačekalo nas je još jedno iznenađenje.

- Pa zavisi, ali ne treba mi puno. Kada se sama šminkam koliko vremena će mi trebati zavisi isključivo od toga koliko volje imam u tom trenutku da to radim. U suštini, neki maksimum je pola sata, ali češće mi treba desetak minuta - rekla je kroz osmeh Zorana.

NIKAD NE ISTIČE GRUDI: Pogledajte DUBOK DEKOLTE modne blogerke! (FOTO)

I posle celog razgovora o velikoj ženskoj ljubavi, šminkanju, nismo mogli a da je ne upitamo zašto je nikada ne viđamo bez šminke.

- Ja stvarno nemam problem da izađem bez šminke i ranije gde god da sam išla bila sam nenašminkana. Ipak, sada je to malo problem jer gde god da odem neko želi da se slika pa ne ide da te slike ne ispadnu kako treba. Srećom, ja uvek nosim sunčane naočare pa onda oči i ne moraju da mi budu našminkane ali puder je obavezan - zaključila je.

Osim što je bila vesela, nasmejana i izuzetno raspoložena za razgovor sa nama, primetili smo i da se obukla vrlo lepo, što i nije neko iznenađenje kada je Zorannah u pitanju. Crne iscepane farmerke koje su apsolutni "must have" već nekoliko sezona, široka bluza na sitne prugice sa kratkim džemperićem preko i ultra popularne cipele na veliku platformu čuvene dizajnerke Stele Mekartni, činile su efektnu, a opuštenu kombinaciju u kojoj modna blogerka zaista izgleda sjajno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.