NEĆE ŽIVETI ZAJEDNO!? Kraljica Elizabeta i princ Filip DONELI ODLUKU, svako na svoju stranu, a POZNATO i KADA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 16:05

NEĆE ŽIVETI ZAJEDNO!? Kraljica Elizabeta i princ Filip DONELI ODLUKU, svako na svoju stranu, a POZNATO i KADA!

Isplivale informacije!

Britanska kraljica Elizabeta II (94) i njen suprug, princ Filip (99) nikad više vremena nisu proveli zajedno tokom 73. godine braka, kao od početka pandemije korona virusa.

Bračni par se izolovao u dvorcu Vindzor, a navodno je taj potez uticao na to obnove bliskost. Baš zato je javnost iznenadila vest koju prenosi Daily Express, kako princ Filip namerava da živi odvojeno od supruge nakon što u junu proslavi svoj 100. rođendan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Navodno planira da se vrati na farmu Vud na kraljevskom imanju Sandringham, dok će se kraljica preseliti u Bakingemsku palatu, gde će držati primanja za ugledne goste i državnike.

Ipak, nije neobično da ovaj kraljevski par živi odvojeno. Zapravo, većinu vremena u svom braku proveli su na različitim lokacijama, a mnogi smatraju da je baš to tajna njihovog dugog braka, uprkos priznanju princ Filipa da ju je prevario.

Otkako je u penziji od kraljevskih dužnosti 2017. godine, Filip je većinu vremena provodio na pomenutom imanju, gde vodi računa o farmi. Izvor s dvora tvrdi da princ preferira miran život na selu i da ga palata uopšte ne privlači.

Princ ni tokom pandemije nije mogao izdržati da ne poseti Sandringham, pa je nagovoriti suprugu da se presele tamo na dve nedelje u oktobru propšle godine kako bi se pobrinuo za farmu.

Ali, kraljicu sad muči, otkriva izvor s dvora, to što njen suprug ne želi veliko slavlje za svoj jubilarni rođendan, a ona želi veliku, javnu proslavu kako bi podigla duh nacije nakon teške 2020. godine.

Osim toga, Filip je prvi u istoriji britanske kraljevske porodice koji bi mogao da doživi stotu godinu i kraljica smatra da proslava zato ne treba da bude intimna i zatvorena za javnost.

Lični lekar princa Filipa, Ana Heming, tvrdi kako se princ za svoje godine prilično dobro fizički i mentalno oseća. Zasluga toga može biti i to što se ceo život aktivno bavio sportom. Igrao je u mladosti hokej, kriket i polo.

U održavanju zdravlja mu pomaže i poseban režim ishrane.  Njegov jelovnik je pun hrane bogate proteinima, poput jaja. Izbegava ugljene hidrate, čime sledi tzv. keto dijetu koja je popularna poslednjih godina među poznatim ličnostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.