NEĆE SE PREDATI - Najuticajnija ZVEZDA današnjice NASTAVLJA BORBU protiv ZAVISNOSTI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE SE PREDATI - Najuticajnija ZVEZDA današnjice NASTAVLJA BORBU protiv ZAVISNOSTI! (FOTO)

Podrška joj znači više nego ikad!

Američka pevačica i glumica Demi Lovato koja je pre nedelju dana hitno hospitalizovana zbog predoziranja heroinom, oglasila se na Instagramu. Rešena je da uspe, a svoje mnogobroje pratioce želela je da obavesti o svojim planovima. I to je uradila na najličniji mogući način.

SIROMAŠTVO JE DALEKO IZA NJE! Svetski poznata manekenka je ŽIVELA godinama SAMO na PIRINČU!

ZAVIRITE! Kija Kockar u NAJSEKSI izdanju pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj LUKSUZNI stan! A kad stiže FRAJER? (VIDEO)

OGROMNA SUMA! Evo koliko su Ana i Rasta potrošili za Tarino KRŠTENJE! A tek da vidite MAMIN poklon...

- Oduvek sam bila otvorena kada je moja borba sa zavisnošću u pitanju. Naučila sam da ovo nije bolest koja tek tek nestane, to je nešto sa čime moram da nastavim da se borim i sa čime se još nisam izborila, započela je Demi.

- Želim da zahvalim Bogu što me je spasao i što sam dobro. Svim svojim fanovima poručujem da sam zahvalna na ljubavi i podršci koju su mi pružili protekle nedelje. Vaše pozitiven reči i molitive vodile su me kroz ove teške dane.

SKANDAL - BIVŠA OPTUŽILA HALIDA MUSLIMOVIĆA: Ugrizao me je za desnu ruku i nastavio da BIJE!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Aug 5, 2018 at 1:53pm PDT

RETKA SLIKA VOŽDA KARLEUŠE IZ KOSOVSKOG BOJA! Ovo Jelenino izdanje će vas nasmejati do suza! (FOTO)

- Želim da se zahvalim svojoj porodici, timu, bolnici koji su sve vreme bili na mojoj strani. Bez nih ja ne bih bila ovde i ne bih vam ovo pisala.

- Sada mi je potrebno vreme kako bih se koncentrisala i na svoju trezvenost i na svoj put ka oporavku. Ljubav koju mi mi pokazujete nikada neću zaboraviti. I jedva čekam dan kada ću moći da kažem da sam na drugoj strani. Nastaviću da se borim, završila je u svojoj objavi Demi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.