NE ŽELI DA ŠTEDI! Venčanica Megan Markl će koštati DUPLO više od Kejt Midlton, a dizajniraće je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI DA ŠTEDI! Venčanica Megan Markl će koštati DUPLO više od Kejt Midlton, a dizajniraće je...

Poslednje pripreme pred venčanje godine!

Mesecima se nagađa ko bi mogao dizajnirati venčanicu Megan Markl za venčanje s britanskim princem Harijem.

Prvo se šuškalo da će, baš kao i Kejt Midleton, odabrati haljinu modne kuće "Alexander McQueen" jer se najbolje kotirala na britanskim kladionicama.

Објава коју дели Meghan Markle (@hrh.meghan.markle) дана 4. Апр 2018. у 2:42 PDT

Zatim se pominjala i popularna dizajnerka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << venčanica "Vera Wang", ali sada više nema sumnje da će se Megan udati u haljini londonskog brenda "Ralph & Russo", kako je za "Daily Mail" potvrdilo nekoliko pouzdanih izvora.

Iako će nevesta venčanicu pokazati tek 19. maja, kad je njen otac bude pratio do oltara u crkvi svetog Jurja u dvorcu Vindsor, već je poznato i da će biti izrađena ručno, te da će stajati oko 100 hiljda funti, što je oko 113 hiljada evra, a troškove će pokriti kraljevska porodica, piše britanski tabloid.

- Možda zvuči preskupo, ali u izradu ove haljine uloženo je stotine sati ručnog rada, a ovo je i venčanje godine - rekao je izvor za "Daily Mail".

Објава коју дели Meghan Markle (@hrh.meghan.markle) дана 7. Апр 2018. у 5:30 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Napravite sami najmodernije sandale ove sezone (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 07:58

Uštedite novac...Sandale koje su prozvali "gladijatorke" postale su veliki hit još pre par sezona i zadržale su se i ove godine...SLATKA MODA: Ovog proleća obucite se u neku od NEODOLJIVIH boja SLADOLEDA..Iako smo sigurni da će one zauzeti mesto u gotovo svim izlozima u prodavnicama, moramo vam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.