NE ŽELI DA ČUJE ZA NJEGA! Bred i Anđelina popravili odnose zbog dece: Najstariji sin ga izbegava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 12:55

NE ŽELI DA ČUJE ZA NJEGA! Bred i Anđelina popravili odnose zbog dece: Najstariji sin ga izbegava!

Ne može da mu priđe.

Holivudski glumac Bred Pit svim silama se trudi da se približi svojoj deci koju ima s bivšom suprugom Anđelinom Đoli, a s kojom je već duge četiri godine u procesu oko podele starateljstva. Dok mu s mlađim naslednicima to uspeva, odnos s najstarijim sinom Medoksom i dalje je napet.

Anđelina je davne 2002. usvojila tada jednogodišnjeg dečaka Medoksa iz Kambodže, a nekoliko godina kasnije i malenu Zaharu iz Etiopije. Nakon što je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezu s Bredom, slavni glumac oberučke je prihvatio njenu usvojenu decu te ih i sam usvojio, stoga danas oboje nose i njegovo prezime, baš kao i njihovo treće usvojeno dete, 16-godišnji Paks.

Osim toga Pit i Đoli imaju još i troje biološke dece, 14-godišnju Šilou te 11-godišnje blizance Vivijen i Noksa.

Nakon turbulentnog razvoda koji se odigrao 2014. godine, sva deca su ostala da žive s majkom te su njoj bila mnogo privrženija.

Ipak, poslednje dve godine 56-godišnji Bred svim se silama trudi da nadoknadi propušteno i da ponovo obnovi vezu sa svojim naslednicima. Dok ostala deca to prihvataju te ne kriju koliko im otac nedostaje, najstariji sin Medoks protivi se stupanju u kontakt s Bredom.

Podsetimo, 18-godišnji Medoks jesenas je otišao je da studira u Južnu Koreju, a na aerodromu ga je ispratila slavna majka Anđelina. Kako saznaju upućeni izvori, Medoks i Bred već godinama nisu u kontaktu, ne viđaju se, a ni ne razgovaraju telefonski.

-Njihov odnos je nepromenjen, odnosno odnosa ni nema - rekao je za Us Weekly izvor koji je želeo da ostane anoniman. U međuvremenu je i 16-godišnji Paks prestao da komunicira s ocem, te jasno dao do znanja da mu je razvod teško pao, a očito pokazao na čijoj je strani.

Nedavno je Bred viđen kako napušta dom Anđeline, a strani mediji raspisali su se kako su zaraćeni supružnici malo olabavili svoj nategnuti odnos radi dobrobiti svoje dece te da će se dalje truditi da održavaju pristojan odnos kako bi zajedno odgajali svoje naslednike.

-Trebalo im je jako dugo da doguraju do ovoga gde su sada. Išli su na mnogo zajedničkih porodičnih terapija da bi došli do ove tačke - rekao je tada za magazin "People" jedan od upućenih izvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.