NE MOŽEŠ DA SKINEŠ PRSTEN? Evo laganog TRIKA, a sve što ti treba su DVE STVARI koje imaš u kući! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 18:47

NE MOŽEŠ DA SKINEŠ PRSTEN? Evo laganog TRIKA, a sve što ti treba su DVE STVARI koje imaš u kući! (VIDEO)

Dok neki moraju da odu u hitnu kako bi skinuli prsten koji im se zaglavi na prstu, drugi se koriste ovim lakim metodom.

Svi smo se barem jednom našli u situaciji u kojoj smo razmišljali da li da se pomirimo sa činjenicom da ćemo do kraja života nositi tesan prsten oko prsta...

Da bi vas spasila od ovih neprijatnih situacija, jedna žena je snimila kratak video u kojem je demonstrirala vrlo jednostavan trik za skidanje prstena koji se zaglavi, a video je pregledan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skoro 10 miliona puta.

##stitch with @bigwillyphd My mum taught me this trick if WD-40 doesn't work next time. Great job Dad and way to be brave lil lady!! 😊##lifelessons

♬ original sound - salty

Sve što vam treba je konac i igla.

Žena prvo uvlači konac u iglu pa potom iglom ide ispod prstena i skroz ispod prstena izvlači iglu i jedan deo konca na drugu stranu. Zatim koristi preostalu nit da stisne prst, čvrsto obmotava konac oko prsta spiralnim pokretima prema noktu. Kada je to završeno, uhvatila je kraj konca koji je provukla kroz iglu, i odmotala ga je niz prst i tako ponela prsten do nokta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.