NE LIČI NA SEBE - Svetla IZBLAJHANA KOSA, totalno drugačiji osmeh! Tea Tairović NEPREPOZNATLJIVA na slikama sa početka karijere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 12:26

NE LIČI NA SEBE - Svetla IZBLAJHANA KOSA, totalno drugačiji osmeh! Tea Tairović NEPREPOZNATLJIVA na slikama sa početka karijere (FOTO)

Pevačica je učestvovala u takmičenju "Zvezde Granda" i nije ostvarila uspeh, ali nije ni odustala od karijere i danas je zovu "kraljicom bakšiša".

Atraktivna pevačica Tea Tairović izaziva mnogo uzdaha svojim izgledom gde god da se pojavi, ali nekada je izgledala potpuno drugačije. Tea se još u srednjoj školi prijavila za takmičenje  "Zvezde Granda", međutim tada se nije proslavila.

Pevačica je prvim pojavljivanjem u medijima privukla pažnju svojim izgledom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali članovi žirija nisu bili oduševljeni njenim vokalnim sposobnostima. S obzirom na to da je dobijala mnogo neprimerenih komentara, kao i da su joj se mnogi smejali, Tea nikada nije odustala od svoje karijere.

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Nakon nekoliko godina pevačica se ponovo pojavila na pomenutom takmičenju i išla užurbanim koracima ka vrhu. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste to da je Tea tokom takmičenja izgleda potpuno drugačije.

Tairovićeva je tada bila plavuša, a i bez korekcija na licu, pa je na prvi mah mnogi ne prepoznaju.

Iako nije osvojila zapaženo mesto u takmičenju, sudbina je imala drugačiji plan za nju. Snimila je  pesmu "Od kada tebe znam" sa pevačem Šabanom Šaulićem i od tada je ušla u srca publike.

U januaru 2020. godine dolazi do prekretnice u njenoj karijeri kada objavljuje pesmu "Hajde", koju je napisala Sanja Vučić. Od tada kreće njen vrtogravi uspeh i postaje kraljica bakšiša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.