NE JEDE NIŠTA SKUPO! Kristijanov bivši kuvar EKSKLUZIVNO otkrio kakav je fudbalerov JELOVNIK, iznenadićete vas izbor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 19:22

NE JEDE NIŠTA SKUPO! Kristijanov bivši kuvar EKSKLUZIVNO otkrio kakav je fudbalerov JELOVNIK, iznenadićete vas izbor!

Kuvar kaže da fudbaler ne jede ništa skupo, važan je jedan drugi kriterijum

Bivši kuvar Kristijana Ronalda otkrio je detalje neverovatne ishrane zvezde Mančester junajteda koja mu pomaže da ostane u izvanrednoj formi. Đorđo Barone bio je kuvar portugalske superzvezde tokom tri godine provedene u Italiji i otkrio je šta je bilo na Ronaldovom meniju iz dana u dan.

- Nema skupe hrane - rekao je Barone, već zdrave hrane. Koristim organsku i prirodnu hranu - ribu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piletinu, teletinu, jaja, avokado, kokosovo ulje i crni pirinač. Morate se brinuti za svoje telo kao da se brinete o "ferariju".

Veruje se da petostruki dobitnik "Zlatne lopte" preferira ishranu bogatu proteinima, s minimalnom količinom šećera, masti i ugljenih hidrata.

A post shared by Giorgio Barone (@chef_barone)

Osim što je osmislio Ronaldovu ishranu, Barone je kreirao i ishranu igračeve partnerke Georgine Rodrígez i njihovo četvoro dece.

Navodno su omiljena hrana šesteročlane porodice kozice, hobotnica, teletina, cele žitarice i salate.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Barone je objasnio i kako Ronaldo sagoreva toliko kalorija, naglašavajući važnost određenih ulja i tečnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.