NE GOJI! Ovo je spisak jela, koji spadaju u BRZU HRANU, a koje uvek možete jesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 11:50

NE GOJI! Ovo je spisak jela, koji spadaju u BRZU HRANU, a koje uvek možete jesti

Najbezbednije su, ukoliko nemate vremena za pripremu!

Brza hrana negativno se odražava ne samo na fizički izgled, već i na zdravlje. Ipak, ukoliko ne možete da odoleti, preporučujemo vam nekoliko namirnica koje uvek možete jesti bez griže savesti, a koje spadaju u ovu kategoriju.

Piletina

Ukoliko u restoranu brze hrane na koji ste osuđeni, može da se bira meso, neka vaš izbor bude piletina. Fileti su bolji od krilaca, grilovani, ne pohovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bez preliva.

Salata

Ako niste mnogo gladni, naručite salatu, ali bez preliva, krutona i ostalih nezdravih dodataka.

Dečiji obrok

Dobro rešenje jer su porcije manje, samim tim ćete uneti manje kalorija, ali ipak računajte na šećer jer se često stavlja u obroke za decu zato što pojačava ukus.

Mali šejk od čokolade

Daje energiju, ima manje kalorija od hamburgera, ali računajte na to da ćete brzo biti opet gladni, zbog pojačanog lučenja insulina. Bez šlaga, naravno.

Meso u tortilji

Ovo je dobro rešenje zato što sadrži najmanje ugljenih-hidrata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.