NE BUDI STROG PREMA SEBI Čuveni TERMINATOR na društvenim mrežama pomaže mladima u BORBI protiv DEPRESIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 08:28

"NE BUDI STROG PREMA SEBI" Čuveni TERMINATOR na društvenim mrežama pomaže mladima u BORBI protiv DEPRESIJE

Saveti zlata vredni.

Čuveni Termnator, bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, često podiže svest o depresiji i pomaže mladima koji se nalaze u ovoj, čini se, bezizlaznoj situaciji.

Na jednoj društvenoj mreži, na kojoj je je Arnold veoma aktivan, jedan korisnik poznat kao Ali iz Kvebeka postavio je poruku tražeći inspiraciju od legendarnog Terminatora.

- Znam da je ovo prilično nametljivo, ali sam depresivan mesecima i nisam išao u teretanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom tog perioda. Gospodine Švarceneger, možete li molim vas da mi kažete kako da se pokrenem i odem u teretanu? Kunem se svime da ću se trgnuti iz ovoga i krenuti tamo - napisao je pomenuti korisnik.

Majstor bodibildinga i jedna od najvećih zvezdi filmskog platna odgovorio je ovom svom obožavaocu, ali umesto da mu kaže ne bude slab, ovaj veliki gospodin pružio je momku nekoliko reči podrške i par pravih saveta.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

- Neću biti grub prema tebi. Molim te takođe da ne budeš grub prema sebi. Svi mi prolazimo kroz izazove, svi ponekada doživimo neuspeh. Ponekada, život predstavlja vežbanje. Međutim, ključ svega jeste trgnuti se. Jednostavno se malo pomeriti. Otkotrljati iz kreveta i odraditi nekoliko sklekova ili izaći napolje u šetnju. Uraditi bilo šta. Korak po korak i nadam se da će ti biti bolje i da ćeš se uskoro vratiti u teretanu. Nikako se nemoj opterećivati raznim mislima, jer one predstavljaju samo praznu priču i neće te približiti teretani. I nikada se nemoj plašiti da pitaš za pomoć. Srećno - odgovorio je Švarceneger.

Arnold je čak proverio momka sledeći dan, otkrivši da je Ali potvrdio da je zaista otišao u teretanu na krilima motivacione poruke koju je dobio od svog idola.

Ostali korisnici ove društvene mreže bili su veoma impresionirani njegovim komentarom.

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

- Činjenica da si odgovorio ovoj osobi čini te neverovantim mentorom svima onima koji teže da promene svet nabolje baš kao i ti. Hvala vam gospopodine Švarceneger - napisao je jedan korisnik.

Arnold je kasnije postavio i video odgovor, izjavljujući kako mu je drago što je Ali uživao u njegovom odgovoru i što mu je sada bolje, odjavivši se čuvenim ''Hasta la vista''.

Nevezano sa tim koliko ste popularni, svi će ceniti pomoć koju pružite jednom ili uvek. Čak je i pokojni Stiven Hoking jednom imao slične savete za ljude u sličnim situacijama. Jednostavno, bitno je znati da pomoć može doći sa bilo koje strane, pa čak i od Gospodina Ledenog lično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.