NATEČENOST PAZUHA I BOL posle stavljanja DEZODORANSA su mnogo opasniji simptomi nego što mnogi misle! Doktori upozoravaju posebno žene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 19:07

NATEČENOST PAZUHA I BOL posle stavljanja DEZODORANSA su mnogo opasniji simptomi nego što mnogi misle! Doktori upozoravaju posebno žene!

Iako je kvržica na grudima najčešće jedan od simptoma zbog kojih žene posumnjaju na karcinom dojke, postoji još jedan znak upozorenja koji se javlja na samom početku...

Rak dojke je najčešći oblik zloćudne bolesti kod žena na svetu. A kao i kod svakog karcinoma, tako i kod raka dojke je potrebno da se reaguje već pri pojavi prvih simptoma.

Iako je kvržica na grudima najčešće jedan od simptoma zbog kojih žene posumnjaju na karcinom dojke, postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jedan znak upozorenja koji se javlja na samom početku, prenosi The Sun.

Kako objašnjavaju lekari, njega žene najčešće primete kad nanose dezodorans, a reč je o natečenosti ili bolovima ispod pazuha.

To je zato što tkivo dojke ponekad doseže sve do područja pazuha.

Kvržica koju obolele žene osete ispod pazuha bi u stvarnosti mogla biti kvržica u dojci, a to takođe može da znači da se rak dojke već počeo širiti u limfne čvorove u našem pazuhu.

Ostali neobični pokazatelji raka dojke uključuju jake glavobolje, suvi kašalj i neočekivani gubitak telesne težine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.