NASTAVILA DALJE: Dajana prvi put u javnosti od razvoda a ono što je REKLA zaboleće Žiku...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVILA DALJE: Dajana prvi put u javnosti od razvoda a ono što je REKLA zaboleće Žiku...

Neočekivan preokret.

Bivša voditeljka i pevačica Dajana Paunović je razvod od producenta „Granda” Žike Jakšića izgleda podnela prilično dobro.

Iako se nakon saopštenja nisu oglašavali, ona sada kaže da joj život nije stao posle razvoda, već da ima planove i nove poslovne ponude.

- Nije mi život stao. Sin i ja sigurno nećemo biti gladni i žedni. Sada ću da se posvetim sinu, za sve drugo ima vremena. Pričaćemo o tome kada dođe vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Postoje neke ideje, a dobila sam i nekoliko ponuda, pa ću videti. Još je rano da pričam o tome, kada dođe vreme sa zadovoljstvom ću sve da otkrijem - rekla je Dajana za "Alo".

NAKON RAZVODA OPET SREĆNA: Dajana Jakšić emotivnom porukom čestitala sinu rođendan (FOTO)

NE MOŽE DA SE IZBORI SAMA: Dajana nakon razvoda potražila pomoć psihologa - razlog je UZNEMIRUJUĆ

Takođe, nakon što su objavili da se razvode, u domaćim medijima se pojavila informacija da joj je Žika ostavio stan, međutim Paunovićeva nije želela više da komentariše.

- Bože, svašta! Neću o tome da pričam, previše sam rekla. Dogovorili smo se da objavimo zajedničko saopštenje upravo zato da ne bismo produbljivali ovu temu, ali eto - kaže Dajana, koja je sa bivšim suprugom pre dva dana proslavila sinovljev rođendan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.