NASTASJA JE U TRUDNOĆI POBEDILA RAK: Sada pokazala RECEPT za prirodne IMUNO TABLETE, priprema je JEDNOSTAVNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 19:45

NASTASJA JE U TRUDNOĆI POBEDILA RAK: Sada pokazala RECEPT za prirodne IMUNO TABLETE, priprema je JEDNOSTAVNA

Njen Instagram profil cancer.influencer danas je motivacija, snaga i nada svima koji boluju od teških bolesti

Dan nakon porođaja, nebitno da li je prva, druga ili treća trudnoća, svaka majka želi da zna samo kako je njeno dete, i kad će sa njim kući. Nastasja Nedimović (33), međutim, dan nakon što je rodila drugo dete saznala je da se prevremeno porodila carskim rezom jer ima mutipli mijelom - neizlečivi rak koštane srži.

Nastasjina priča o specifičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karcinomu počinje u prilično neobičnim okolnostima, u četvrtom mesecu trudnoće.

„"U jednom momentu sam ostala potpuno nepokretna, trup ne mogu da pomerim, pojavio se bol u jednoj nozi poput išijasa, pa u drugoj nozi, a onda je jedne noći nastupio baš jak bol, ogroman spazam u leđima, i ja više nisam mogla da se pomeram. Na bilo kakvo kijanje ili smejanje, hvatali su me snažni grčevi i bolovi u leđima“, rekla je tada za RTS Ordinaciju bivša vaterpolistkinja Nastasja.

„Znam da nešto nije u redu, ali ne znam o čemu se radi. Uradili su mi punkciju koštane srži i tada je rečeno mojoj familiji o čemu se radi. Meni nisu rekli, ali su rekli da čim uđem u osmi mesec trudnoće, prvi dan žele da me vode na carski rez. Tada se i desio porođaj, ja sam uspavana – ne sećam se ničeg. Sećam se samo da sam se probudila u šok sobi i tu sam bila pod jakim sedativima. Sutradan su mi suprug Nemanja i brat Viktor rekli u stvari o čemu se radi“, priča Nastasja.

Vest ju je zaista šokirala, a o multiplom mijelomu, odnosno raku koštane srži otkrila je da je retka bolest, kako u Srbiji, tako i u celom svetu, ali i da poslednjih godina, kako kaže, sve više i više pacijenata postoji s tom dijagnozom.

A post shared by Nastasja Nedimovic (@cancer.influencer)

Nastasji su u borbi najveću snagu davala deca, a sada ona svojim primerom motiviše i edukuje druge ljude. Njen cilj je da motiviše ljude da promene loše životne navike.

Njeni saveti su mnogima prava blagodat, a nedavno je podelila i recept za domaće imunotablete. Prave se veoma lako, a Nastasja kaže da su blagotvorne za imunitet. Prave se od belog luka.

A post shared by Nastasja Nedimovic (@cancer.influencer)

Uzme se jedan čen belog luka (domaćeg, ne kineskog)zgnječi se, pa isecka na veličinu tablete koju možete da progutate. Zatim se ona popije sa jogurtom kako bi se želudac obložio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.