NANESITE OVU MASKU NA KOSU I SAČEKAJTE 15 MINUTA: Efekti će vas ostaviti bez DAHA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NANESITE OVU MASKU NA KOSU I SAČEKAJTE 15 MINUTA: Efekti će vas ostaviti bez DAHA!

Prirodno je najbolje

Cimet i med dobro su poznati po svojim lekovitim svojstvima i to je razlog zašto se naširoko koriste u prirodnoj medicini. Ovi sastojci su izuzetno korisni i ako ih stavite na kosu rezultati će vas zadiviti.

Recept sa cimetom i medom je efikasan, jer hrani i vlaži kožu glave, deluje protiv pucanja vrhova, gubitka kose i protiv peruti. Sam cimet poboljšava cirkulaciju krvi, ubrzava rast kose, čini je sjajnom, bujnom i elastičnom. Takođe, cimet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima antioksidativna svojstva, tako da štiti kosu od stresa, niskih temperatura i oštećivanja prilikom feniranja ili ravnanja kose.

Ova maska ​​je posebno pogodna za slabu, tanku, lomljivu i kosu bez sjaja.

Sastojci:

- 2 kašičice cimeta

- 1 kašičica meda

- jedna kašika maslinovog ulja

Priprema:

Zagrejte blago maslinovo ulje i zagrejanom ulju dodajte dve kašičice cimeta i jednu meda. Sastojke dobro sjedinite i četkicom nanesite na kosu i kožu glave, zatim kosu zamotajte plastičnom folijom i ostavite da deluje najmanje 15 minuta, a ako ste u mogućnosti neka maska stoji i satima. Za najbolje rezultate koristite ovu masku jednom nedeljno, ali imajte na umu da cimet na osetljivoj koži može izazvati blago peckanje te da može i blago da posvetli kosu.

Ukoliko pomešate samo cimet i med dobićete sjajnu masku za lice koja posvetljuje ten, deluje protivupalno i sprečava nastanak akni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.