NAMAMLJUJU VAS U KREVET SA OVIM! Evo ŠTA žene rade sa svojim GLASOM na ljubavnom sastanku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAMAMLJUJU VAS U KREVET SA "OVIM"! Evo ŠTA žene rade sa svojim GLASOM na ljubavnom sastanku!

Tamiče se sa drugim ženama.

Grupa evropskih istraživača skupila je 30 heteroseksualaca između 20 i 40 godina za dva "speed-dating" događaja kako bi posmatrali takmičarsko ponašanje uključeno u seksualnu atrakciju.Važan aspekt na koji su se fokusirali bio je - modulacija glasa.

GUTANJE S*ERME: Muškarci ovo OBOŽAVAJU, ali EVO zašto ova NAVIKA može izazvati veliki PROBLEM za ženu!

Sviđa vam se drugi, njegova mama ne zna da kuva?! Ove REČENICE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada nemojte izgovarati pred NJIM!

Očekivano je bilo da bi se muškarci ženama koje im se sviđaju mogli predstavljati dubljim glasom - i istraživanja potvrđuju ideju da žene preferiraju muževniji glas - no ono što je iznenadilo naučnike je da i žene menjaju glas kad razgovaraju s muškarcem sa kojim žele seks.

- Naši rezultati su u suprotnosti s predviđanjem da žene feminiziraju svoje glasove u razgovoru s potencijalnim ljubavnicima, kažu autori studije koja je objavljena u poslednjem izdanju časopisa "Proceedings of the Royal Society B".

- Istraživanje je pokazalo da muškarci preferiraju žene koje su govorile najnižom visinom tona.

Tokom istraživanja, ispitanici su sa "da" ili "ne" odgovarali na hipotetička pitanja o vezama, a oni koji su bili na redu sledeći, mogli su videti rezultate prethodnika.

ŽELITE LI DA ZAČINITE VAŠU SPAVAĆU SOBU? Sek* poza - "BOŽIĆNI VENAC" je idealna za HLADNIJE DANE! (FOTO)

BEBI PUDER I USKE FARMERKE! Neobični SAVETI koji PALE kod muškaraca, a PRVI odmah daje REZULTATE!

Dok su žene rezervirale svoje seksi glasove za muškarce koje smatraju poželjnima, napravile su to samo ako su i druge žene tako odgovorile pre njih - što upućuje na to da žene svoj glas koriste i kao oružje u "takmičenju za parenje", objasnili su autori.

Istraživači su potvrdili i da su žene izbirljivije kad su partneri u pitanju. Pozitivne odgovore dale su tek za trećinu sastanaka, dok su muškarci odobrili polovinu žena.

OVO ĆE SPASITI VAŠU VEZU! Dve ključne stvari koje uspešno održavaju LJUBAV NA DALJINU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.