NAKON SUĐENJA pojavila se sa osmehom na licu - AMBER HERD zablistala u ZAGRLJAJU NOVOG DEČKA? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 11:05

NAKON SUĐENJA pojavila se sa osmehom na licu - AMBER HERD zablistala u ZAGRLJAJU NOVOG DEČKA? (FOTO)

Ovako srećnu je dugo nismo videli.

Glumica Amber Herd pojavila se juče na prvom važnom događaju nakon što je prošle godine izgubila sudski proces protiv Džonija Depa koji ju je tužio za klevetu. Ona je gošća Taormina filmskog festivala u Italiji. Na ovoj manifestaciji sinoć je prikazan film “In the Fire" u kojem ona igra glavnu ulogu.

Amber Herd blistala je u Italiji, u sjajnom klasičnom modnom izdanju, u društvu prijatelja, glumaca i ostalih članova ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomenutog filma koji je snimljen mesecima pe početka suđenja u aprilu 2022.

Naročito je bila prisna sa italijanskim glumcem Lukom Kalvanijem koji igra u ovom ostvarenju i koji je od nje stariji desetak godina.

Zabeleženi su i njihovi zagrljaji, piše Page six.Herd u filmu "In the fire" glumi psihijatra koji se bavi slučajem deteta kog vi optužuju da je đavo, navodi Deadline.

Herd u filmu "In the fire" glumi psihijatra koji se bavi slučajem deteta kog vi optužuju da je đavo, navodi Deadline.

PovratakAmber Herd dolazi godinu dana nakon što su advokati Depa dokazali da je glumac oklevetan u njenom autorskom tekstu u Washington Post u kojem ga je ona 2018. indirektno optužila za nasilje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.