NAKON ŠTO JE ODSTRANILA DOJKE OVO: Anđelina Džoli užasnula javnost kao nikada pre - TUGA...(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE ODSTRANILA DOJKE OVO: Anđelina Džoli užasnula javnost kao nikada pre - TUGA...(FOTO)

Prebrodila je razvod a sada novi problemi?

O Anđelini Džoli poslednjih dana ne prestaje da se priča. Nakon bure koju je izazvao njen razvod od Breda Pita, sada se ponovo priča o glumičinom zdravstvenom stanju.

Pre nekoliko meseci osvanule su zaista uznemirujuće fotografije na kojima je Anđelina zabrinjavajuće mršava. I taman što se ta priča stišala, uspela je ponovo da zabrine čitavu armiju svojih fanova širom sveta.

Kada je NAJLEPŠA žena u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jugoslaviji poginula s njom je bila beba - danas je njena ćerka LEPOTICA!

Pre nekoliko dana pojavila se na aerodromu sa svojom decom a svi su buljili u nju iz jednog razloga. Kako su u Americi trenutno visoke temperature i ljudi šetaju oskudno obučeni, Anđelina je za tropski topao dan izabrala više nego čudnu odevnu kombinaciju. Obukla je jesenji kišni mantil i obula duboke zimske čizme.

O OVOME BRUJI CEO SVET: Bijonse pokušala da SAKRIJE porođaJ, ali istina je procurela - BLIZANCI!

A post shared by ⭐️HOLLYWOOD/НОВОСТИ ЗВЕЗД⭐️ (@people__stars) on Jun 18, 2017 at 2:43am PDT

Mnogi su pomislili da sa njenim zdravstvenim stanjem nije sve u redu a mogli su se čuti i komentari da glumica pokušava da sakrije svoje premršavo telo. Pored toga, kao još jedan "dokaz" da je Anđelina bolesna fanovi su navodili to što je svoju decu obukla u skladu sa vremenskim uslovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.