NAJVRELIJA MAMA U SRBIJI: Danijela Dimitrovska ODUVALA SVE na premijeri filma, noge duge 2 METRA, a tek kad joj vidite HALJINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 12:30

NAJVRELIJA MAMA U SRBIJI: Danijela Dimitrovska ODUVALA SVE na premijeri filma, noge duge 2 METRA, a tek kad joj vidite HALJINU

Manekenka blista posle raskida, ne dotiče je nova veza bivšeg

Sinoć su poznate dame iz Srbije zablistale na dugo očekivanoj premijeri filma "Barbi", sve su blistale u kombinacijama inspirisanim ovom planetarno popularnom lutkom, a pozirale su sve doh ih oluja nije rasterala.

Dame su pozirale ispred ružičastog automobila, a bile su obučene u novu kolekciju Sofije Milošević, koja je sva u znaku roze boje, šljkica i perlica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Među prelepim damam posebno se istakla manekenka Danijela Dimitrovska svojom savršenom figurom i dugim nogama.

Danijema Dimitrovska je blistala u šljokičastoj bebi roze haljini na jedno rame. Diskretan šlic na mini haljini istakao je njene preduge noge i savršene obline. 

Svi su primetili da manekenka blista i posle razvoda, a nova veza njenog bivšeg Ognjena Amidžića nije je poremetila i izbacila iz koloseka, kako se očekivalo, jer je izjavila da je razvod bio jako bolno iskustvo za nju:

- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd, poručila je posle razvoda ona.

S obzirom da je Danijela mama, moramo primetiti da nema ni grama viška i izgleda fantastično!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.