NAJVEĆE ISPALE U FOTOŠOPU: Vrat kao kod ŽIRAFE, noge duge 3 metra, iskrivljen zid i drugi blamovi POZNATIH DAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2022, 20:48

NAJVEĆE ISPALE U FOTOŠOPU: Vrat kao kod ŽIRAFE, noge duge 3 metra, iskrivljen zid i drugi blamovi POZNATIH DAMA

Da li je smešno ili tužno?

Mnoge od estradnih ličnosti sa naših prostora ni ne kriju da koriste fotošop. I dok neke to umeju da urade sa merom, druge i te kako znaju da preteraju u obradi fotografija.

U nedostatku oblina, ili u želji da sakriju višak, pevačice, manekenke i voditeljke pribegavaju fotošopu.

Peglanje lica, dodavanje i oduzimanje oblina, kao i korigovanje svih ostalih nedostataka je postao pravi hit, a najgore što može da se desi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da naprave grešku i objave sliku.

S obzirom na to da imaju veliki broj fanova i pratilaca, tako se njihov blam razglasi munjevitom brzinom. Maja Nikolić, Soraja Vučelić i Zorannah su samo neke od domaćih zvezda koje su uhvaćene na delu kada su obrađivale slike.

Maja Nikolić se u više navrata ispalila posle fotošopiranja. Naime, ona je na jednoj fotografiji suzila struk, a tom prilikom iskrivila ogradu, što veštom oku nije moglo da promakne.

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, veoma vodi računa kada je kačenje fotki na Instagramu u pitanju. Iako brine o svakom detalju kada obrađuje fotografiju, ona se više puta našla na meti negativnih komentara. Tako je nedavno stanjivala noge da je sve delovalo neverovatno i neopisivo smešno, posebno list. Uostalom pogledajte i sami.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Poznata starleta Stanija Dobrojević ume da pretera u smanjivanju struka, kako bi njena zadnjica više došla do izražaja. Tako je jednom prilikom toliko bila zaigrana da je obrisala sopstvenu nogu.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

Nikolina Pišek se izblamirala pre nekoliko godina, kada je prilikom "sređivanja" struka povećala ruku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.