NAJUKUSNIJA ČORBICA OD POVRĆA: Jednostavna i brza priprema, a sastojci jeftini i puni vitamina

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 07:59

NAJUKUSNIJA ČORBICA OD POVRĆA: Jednostavna i brza priprema, a sastojci jeftini i puni vitamina

Ovo jelo je blago i zdravo, idealno za letnje dane

U ovim toplim danima najbolje je da se konzumira lagana hrana, te vam donosimo recept za posnu čorbu sa povrćem. Priprema je toliko jednostavna da čak i početnici mogu da je spreme vrlo lako.

Čorba se brzo sprema, sastojci su jefitni, a obiluje vitaminima. Pogodna je za sve obroke, a posebno kao blago predjelo.

Potrebno je:

Priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << :

Na ulju propržiti seckan luk, jednu rendanu papriku, isečenu šargarepu i beli luk, pa kad omekne, dodati koren celer isečen na kockice, stabljike celera i krompiriće. Dodati odmah začin i naliti vodom.

Kuvati 20 minuta, pa dodati šaku brokolija i opran pirinač. Kuvati još 10 minuta, a potom ubaciti seckan peršunov list i mleveni biber.

 Nasa vitaminska čorbica je gotova. Prijatno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.