NAJUKUSNI KROMPIRIĆI IKADA: Poseban preliv koji ide preko njih je tvoje TAJNO ORUŽJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 08:28

NAJUKUSNI KROMPIRIĆI IKADA: Poseban preliv koji ide preko njih je tvoje TAJNO ORUŽJE! (VIDEO)

Prste da poližeš.

Kada ljudi spomenu ražnjiće, najčešće se pomisli na meso na štapiću. Međutim, preukusne ražnjiće možete imati i bez mesa, tačnije sa mladim krompirićima.

Potrebno je:

Priprema:

Krompir očistiti oprati i staviti da se obari 5 minuta. Možete staviti i dve šargarepe. Beli luk izgnječiti i preliti sa 2-3 kašike vode. U činiju sipati ulje, suvi začin ili samo so, mleveni biber, papriku, beli luk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iscediti i uzeti samo tečnost. Dodati origano i seckan peršun.

U to ubaciti krompir i isečenu šargarepu na krupno i izjednačiti. Sve dobro izjednačiti. Na štapice za roštilj nabosti krompir i šargarepu. Ređati u podmazan pleh i preliti ostatkom marinade. Peći na 220 stepeni oko 20-30 min.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.