NAJROMANTIČNIJI DAN U GODINI: Nikolina Kovač istakla da ne postoji RECEPT ZA SREĆAN BRAK, pa ovo rekla o SAŠI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 12:23

NAJROMANTIČNIJI DAN U GODINI: Nikolina Kovač istakla da ne postoji RECEPT ZA SREĆAN BRAK, pa ovo rekla o SAŠI

Još jedan povod za slavlje!

Danas je 14. februar. Jedni slave Svetog Trifuna, zaštitnika vina i vinogradara, dok drugi obeležavaju Svetog Valentina, iliti Dan zaljubljenih, što je postalo globalni fenomen.

Mnoge javne ličnosti svake godine obeležavaju ovaj praznik svojim nastupima, a nas je interesovalao šta ovaj, kako ga neki nazivaju, komercijalni praznik predstavlja za pevačicu Nikolinu Kovač privatno.

Nikolina Kovač i Saša Kapor važe za najskladniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bračni par na estradnoj sceni. Pitali smo Nikolinu koji je njihov recept za srećan brak, kao i kako provode Dan ljubavi.

- Recept za srećan brak ne postoji niti ja volim da dajem savete, jer to je jako nezahvalno. Mislim da ljudi treba da stupaju u vezu, u brak iz isključivo samo jedne stvari, a to je čista ljubav. Partneri jedno drugom moraju biti prijatelji, saosećati se, biti bezrezervna podrška u svakom trenutku.

A post shared by 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐊𝐨𝐯𝐚𝐜 𝐊𝐚𝐩𝐨𝐫 (@nikolina.kovac)

- Takođe, bitno je podržati let svog partnera, nikako mu lomiti krila, nego ga pustiti da ostvaruje i živi svoje snove. Najveća suština je osećati sreću u tom trenutku dok partnerov let traje, onda znajte da je to najčistiji stepen ljubavi...

- Nismo od onih koji robuju datumima, ali isto tako volimo da ih obeležavamo na neki naš način i smatramo da su datumi ti koji nas dodatno osveste o važnosti nekih bitnih trenutaka. Ne mogu reći da je Saša večiti romantik, ali nekim svojim gestovima zna da me razneži i iznova osvoji. Naravno ne mora to uvek biti neki povod, već može biti sasvim običan dan, a da ga moj muškarac učini posebnim., zaključila je pevačica o Danu ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.