NAJOPASNIJE godine za PRELJUBU: Otkriveno kada muškarci najviše varaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 16:24

NAJOPASNIJE godine za PRELJUBU: Otkriveno kada muškarci najviše varaju!

Studije sprovedene u Americi pokazuju da je verovatnije da će muškarci počiniti prevaru.

Prevara u vezi ili braku jedan je od najčešćih razloga raskida, a sada su se pojavili i podaci koji pokazuju u kojem životnom dobu i muškarci i žene najviše varaju.

Rezultati britanskog istraživanja su pokazali da ljudi najviše preljuba počine sa 39 godina, ali da su upravo muškarci ti koji češće varaju.

Najviše preljuba napravi se s 39 godina, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se objašnjava činjenicom da upravo ta godina života mnogim ljudima predstavlja prekretnicu u životu, neki počinju ulaziti u krizu srednjih godina, proživljavaju drugu mladost ili traže nova uzbuđenja.

Stopa nevere među muškarcima najviša je u 70-ima!

Koristeći podatke iz Opšteg socijalnog istraživanja iz 2017. godine, IFS je otkrio da 20 posto muškaraca i 13 posto žena kaže da su imali polne odnose s nekim drugim, a ne sa supružnikom. No kasnije, među onima u dobi od 50 do 69 godina, oko 24 posto muškaraca vara, u poređenju sa 16 posto žena. Nakon toga, u dobi od 70 do 79 godina, 13 posto žena i 26 posto muškaraca vara partnere.

Zanimljivo je da i u kasnijim godinama taj broj ostaje relativno visok za muškarce: 24 posto muškaraca starijih od 80 godina izveštava o varanju, dok samo 6 posto žena govori to isto. Na temelju podataka, žene prijavljuju najveću stopu nevere u 60-ima, ali stopa naglo pada u 70-ima i 80-ima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.