NAJLAKŠI NAČIN: Izglancajte radijatore prirodnim sredstvima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLAKŠI NAČIN: Izglancajte radijatore prirodnim sredstvima!

Biće kao novi!

Iako se čini da su čisti, radijatori imaju naslage prašine i treba ih očistiti bar jednom godišnje, a sada je idealno vreme za to. Predstavljamo vam nekoliko načina da se rešite prljavštine.

Najpre usisajte svu prašinu. Može da pomogne i fen kojim ćete prljavštinu pogurati ka podu, a onda je jednostavno pokupiti metlicom ili usisivačem.

Za brisanje površine radijatora potrebna je krpica umočena u limunov sok. Nakon prvog brisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na red dolazi drugo i to krpom natopljenom samo vodom.

Ako kojim slučajem imate problem s tamnim mrljama koje se nalaze iznad radijatora, rešićete ih se s malo sode bikarbone. Dovoljno je da nanesete malo sode bikarbone na suvu krpu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.