NAJČEŠĆA GREŠKA U ŠMINKANJU:  Evo zašto devojkama sa smeđim očima pogled često deluje UMORNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJČEŠĆA GREŠKA U ŠMINKANJU: Evo zašto devojkama sa smeđim očima pogled često deluje UMORNO

Ove nijanse senki nisu za vas.

Većina smeđookih žena pravi istu grešku i koristi tople smeđe senke jer smatraju da će se stopiti sa bojom njihovih očiju i da će izgledati prirodno. Nažalost, efekat do kog ova greška dovodi je - umoran i neispavan izgled.

Ono što bi, ako imate smeđe oči, trebalo obavezno da se nađe u vašem neseseru sa šminkom jeste paleta senki hladnih boja poput tamnoplave, sive, puderastoružičaste i ljubičaste.

Ove boje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a uz to ćete izgledati sveže i odmorno.

Ako posedujete paletu sa toplim smeđim nijansama i niste spremne da je se rešite, možete da stavite smeđe senke samo na spoljašnji ugao oka, a ostatak kapka ispunite svetlucavom bojom šampanjca, koja će otvoriti vaš pogled i dati vašim očima poseban sjaj.

I need to take my selfies in front of a better backdrop cuz this ain’t it 😂

Објава коју дели D E S I • P E R K I N S (@desiperkins) дана 9. Окт 2019. у 9:32 PDT

Poznata šminkerka Dženifer Troter upozorila je kako bi devojke trebalo da pripaze i na odabir boje rumenila i ruža. Ono što će vam najbolje pristajati ako imate smeđe oči su nežne ružičaste nijanse koje će vašem licu "pokloniti" nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspele da odspavate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.