NAJBOLJI TRIK DO SADA: Uzmite čarape i NAJOBIČNIJU ŠTIPALJKU i više ih nikada nećete IZGUBITI u pranju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 14:38

NAJBOLJI TRIK DO SADA: Uzmite čarape i NAJOBIČNIJU ŠTIPALJKU i više ih nikada nećete IZGUBITI u pranju

Isprobajte ovaj prost trik i nikada više nećete ostati samo sa jednom čarapom nakon pranja

Onog trentuka kada ih skinete sa nogu i stavite na pranje, ne postoje garancije da ćete ih ponovo upariti.

Sudeći po Guglu, "Zašto mi nestaju čarape?" i "Gde čarape idu kada nestanu u veš mašini?" - su zaista pitanja na koja ljudi žele da znaju odgovor.

Gde nestaju je pitanje koje tek treba da dobije svoj odgovor, ali postoji jako prost trik koji će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoći da se to nikada ne desi.

I neverovatno je prost.

Sve što vam je potrebno je obična štipaljka ili obična spajalica kojom ćete povezati par čarapa pre stavljanja na pranje.

Na ovaj način bićete sigurni da se neće raspariti i nestati. Naravno ovo je samo jedan od trikova kako da sačuvate sve čarape tokom pranja.

Možete da koristite i posebnu vrećicu za pranje čarapa. Ove vrećice čak možete i kupiti, ali ako i one nestanu u prodavnicama, uvek imate opciju sa štipaljkama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.