NAJBOLJI I NAJGORI TRENDOVI IZ DEVEDESETIH: Šta je savršeno za moderan ulični stil, a šta nikako ne želimo da se vrati

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJI I NAJGORI TRENDOVI IZ DEVEDESETIH: Šta je savršeno za moderan ulični stil, a šta nikako ne želimo da se vrati

Šta je vaš favorit?

Reebok vremeplov u devedesete, povodom promocije kultnog relansiranog modela Aztrek 96, provozao je ovih dana muzičare, glumce, dizajnere i druge uticajne aktere urbane kulture Beograda.

U party busu u kojem je putnike u '96. lansirao di-džej Bege Fank, i to uz neprevaziđene hitove iz te godine, poput Whatta Man Salt 'N' Pepe, mesto su našli i Zoran i Luka iz benda Buč Kesidi, Nenad Radojčić osnivač Dechko Tzara i Ćjofo MC, a svi zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su evocirali omiljene pesme, filmove i modne trendove iz tog doba, na pozadini transfromisane siluete čuvenih trkačkih patika iz devedesetih.

Novi Aztrek 96 dolazi u novim bojama, u još odvažnijoj i dinamičnijoj formi od svog prethodnika, sa izraženijim logotipom i posebnom Hexalite tehnologijom za maksimalnu udobnost. Idealan za današnju estetiku uličnog stila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.