NAJBOLJA TRANSFORMACIJA IKAD: Nada Macura se PREPOLOVILA, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJA TRANSFORMACIJA IKAD: Nada Macura se PREPOLOVILA, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

VAU!

Portparolka Hitne pomoći, Nad Macura na društvenim mrežama se pohvalila da je konačno uspela da se reši viška kilograma.

Ona je bila na posebnom režimu zdrave ishrane i zbog toga nije bila aktivna na socijalnim mrežama kao što je inače. Evidentno je da je zdraviji način života urodio plodom, jer doktorka izgleda fantastično!

DRUGA ŽENA: Aleksandra Prijović VIŠE ne izgleda ovako! Evo šta je sada uradila na sebi (FOTO)

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Prim.dr Nada Macura (@nadamacura_official) on Feb 23, 2017 at 9:51pm PST

Čim je objavila fotografiju na kojoj se vidi njena preoblikovana figura, počele su da stižu čestitke i pohvale od strane njenih pratilaca.

- I posle dužeg vremena, evo mene ponovo na ovoj društvenoj mreži. Dragi moji, imam jedno obaveštenje za vas, a to je da sam zahvaljujući super ishrani skinula osam kilograma. Pa zato svi vi koji kukate i mislite da nikada nećete skinuti kilograme, moj savet za vas je samo volja i istrajnost. Kad sam mogla ja, možete i vi. Neću se zaustaviti na ovom rekordu. Obucite se slojevito jer su ovo dani kada najviše ima virusa i bakterija zbog ovog otopljavanja - napisala je Nada.

Ono što priprema Emina Jahović ODUŠEVIĆE sve žene! Pretpostavljate li o čemu se radi? (FOTO)

I posle duzeg vremena,evo mene ponovo na ovoj drustvenoj mrezi.Dragi moji imam jedno obavestenje za vas,a to je da sam zahvaljujuci super ishrani skinula 8kg.Pa zato svi vi koji kukate i mislite da nikada necete skinuti kilograme,moj savet za vas je samo volja i istrajnost.Kada sam mogla ja,mozete i Vi.Necu se zaustaviti na ovom rekordu.Obucite se slojevito jer su ovo dani gde najvise ima virusa i bakterija zbog ovog otopljavanja.Puno pozdrava Vasa dr Nada Macura

A post shared by Prim.dr Nada Macura (@nadamacura_official) on Feb 28, 2017 at 8:10am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nada Macura smšala osam kilograma, pa naišla na prozivke fanova

Izvor: Tracara.com, 02.Mar.2017, 10:43

Ovako je Nada izgledala ranije (foto: Instagram.com/nadamacura_official) Doktorku Nadu Macuru često viđamo u medijima kako komentariše aktuelne teme i dešavanja u zemlji i svetu, a ovog puta svojim trudom uspela da je oduševi, ali naiđe i na prozivke svojih brojnih  poštovalaca. Portpalorka Hitne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.