NAHRANI kožu vitaminima i postigni preplanuli izgled sa PRIRODNIM uljem za sunčanje - Potrebna su ti SAMO TRI sastojka

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:08

NAHRANI kožu vitaminima i postigni preplanuli izgled sa PRIRODNIM uljem za sunčanje - Potrebna su ti SAMO TRI sastojka

Preplanuo ten je nešto čemu teži skoro svaka žena.

Ako uzmemo u obzir da solarijum nije baš najzdraviji izbor, kao ni hemijski tretmani, možete i sami napraviti ulje koje će vam pomoći da se osećate sampouzdanije na plaži prvog dana odmora.

Prirodni sastojci su najbolji izbor, pogotovo što vam oni neće oštetiti kožu, već je nahraniti i učiniti jedrom i baršunastijom.

Sve što vam je potrebno jeste maslinovo ulje, šargarepa i orasi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Sastojci:

Priprema:

Važno je napomenuti da ovo ulje ne sadrži zaštitni faktor od sunčevih zraka, pa se preporučuje da pre nanošenja ulja koristite kremu za sunčanje s odgovarajućim zaštitnim faktorom kako biste zaštitili kožu od štetnih UV zraka.

Molim vas da imate na umu da rezultati i efikasnost ovog prirodnog ulja mogu varirati od osobe do osobe.

Uvek je važno da budete pažljivi prilikom upotrebe novih proizvoda na koži i da obratite pažnju na bilo kakve reakcije ili iritacije. Ako imate osetljivu kožu ili alergije, preporučuje se da se posavetujete sa dermatologom pre upotrebe ovog ili bilo kog drugog proizvoda za negu kože.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEDNOSTAVAN TRIK za koji vam NIJE POTREBNA hemija, već SAMO jedan sastojak - Kupatilo će biti mirisno danima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023

Potrebno je da uradite samo jednu stvari...Bez ikakve hemije ovaj prirodni osveživač će napraviti čudo. S industrijskim preparatima miris ne ostaje, ali s ovim prirodnim preparatom biće konstantan...Sanja Maletić U 50.GODINI NE ODUSTAJE OD MAJČINSTVA! Iskreno o bolesti i neuspelim pokušajima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.