NA KOGA LI JE OVAKVA? Ćerku Dženifer Lopez ni ružni komentari nisu naterali da se promeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 17:01

"NA KOGA LI JE OVAKVA?" Ćerku Dženifer Lopez ni ružni komentari nisu naterali da se promeni

Tinejdžerka ne odustaje od svog autentičnog stila ni po koju cenu

Pevačica i glumica Jenifer Lopez ponosna je majka Eme Maribel Muniz i Maksimilijana Davida Muniza, s kojima provodi svaki slobodni trenutak. Iako blizanci neodoljivo podsećaju na majku, imaju ptpuno drugačiji stil od svojih poznatih roditelja, a posebno ćerka Ema.

Podsetimo, Dženifer je Emu i njenog brata blizanca Maksa dobila u braku sa pevačem Markom Entonijem, sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila od 2004. do 2014. godie, a danas je u braku s Benom Aflekom, bivšim suprugom Dženifer Garner.

Ema je ranije bila na meti kritika baš zato što ima svoj lični stil i ne oblači se kao njena atraktivna majka. Ovaj put Ema je pažnju privukla zanimljivom frizurom i autentičnim stilom pojavivši se u Diznilednu i to u društvu bivše žene njenog očuha, Dženifer Garner i njene ćerke Serafine.

Paparaci su ih uhvatili u zajedničkom izletu, što ne čudi, s obzirom da se Dženifer Garner, Ben Aflek i Dženifer Lopez trude da održe što bolje odnose, kako bi deca odrastala u normalnom i porodičnom okruženju. Garnerova je uživala sa devojčicama u vožnjama zabavnog prka, a u jednom trenutku je čak stala da napravi zajedničku fotografiju. Ovo je samo dokaz da su nekadašnji supružnici stavili sve razmirice i nerazumevanja po strani i da sada mogu normalno da funkcionišu.

Međutim, iako se roditelji trude, Emi nije lako da odrasta sa teretom popularnosti. Gde god da se pojavi, izazove velik interes, a mnogi joj zameraju što ima potpuno drugačiji stil od majke i tera po svom. Zbog toga je, nažalost, u nekoliko prilika bila izložena zlim i ružnim komentarima na društvenim mrežama, gde joj dežurni dušebrižnici savetuju da se više ugleda na mamu i kopira njen stil.

„Jadna, liči na tatu“, „Na koga li je ovakva?“, „Ono kada ti je mama Džej Lo, a ti izgledaš ovako“, samo su neki od zajedljivih komentara na društvenim mrežama.

Po svemu sudeći, ti zli komentari ne mogu da poljuljaju Emu i da je nateraju da bude nešto štp nije. Ona ostaje verna svom stilu dokazujući da lepota ima bezbroj oblika. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.