NA ADRESU MI JE GREŠKOM STIGAO PAKET, a unutra listići za lutriju u vrednosti od 20.000! Danijelin potez je izazvao burne komentare na mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 20:01

"NA ADRESU MI JE GREŠKOM STIGAO PAKET, a unutra listići za lutriju u vrednosti od 20.000!" Danijelin potez je izazvao burne komentare na mrežama

Danijela Aleksandrov je kao i svakog dana proveravala svoju poštu, a onda je među belim kovertama ugledala poveću kutiju. Kada ju je uzela u ruke primetila je i da je teška, a kada ju je otvorila ostala je u potpunom šoku - i bila je na korak od ostvarenja svih svojih snova. U kutiji su bili listići za lutriju! Ipak, realnost ju je ubrzo udarila u glavu, jer se otkrila da joj je 20 000 dolara izmaklo iz ruku - listići su bili nevažeći!

Danijela Aleksandrov tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je poštom misteriozno dobila FedEk paket sa 20.000 dolara vrednim lutrijskim listićima.

"Počinjem da biram kutije, sve je normalno dok ne dobijem kutiju koja je veoma teška", rekao je Aleksandrov lokalnoj stanici VCVB.

"Kad sam je otvorila, bila je to kutija greb greb srećki. I razmišljam: 'Da li je ovo šala?' dok nisam videla račun i njegova vrednost je bila 20.000 dolara vrednih tiketa za grebanje", dodala je ona.

Iako može izgledati kao da je osvojila potencijalno zlato, lozovi nemaju vrednost dok ih zvanični prodavac ne potvrdi. Kako se ispostavilo, lozovi su zaista trebali da budu poslati u prodavnicu pod nazivom Kenion's Market u Falmouthu.

"Njujork Post" je zatražio komentar od Kenionovog tržišta i Lutrije Masačusetsa.

"Ovi lozovi, dok ih ne aktivira agent za maloprodaju, zaista nemaju nikakvu vrednost", rekao je Kristijan Teja, iz Masačusetske lutrije, za VCVB.

"Ako bi neko pokušao da uzme jedan od ovih tiketa ako je to bio dobitni tiket, doneo ga na maloprodajnu lokaciju, pojavila bi se poruka koja bi to označila i ne bi mogli da unovče tiket.

Aleksandrova je vratila lozove na pijacu nakon što je videla njihovu adresu na priznanici.

"Prava stvar je da je vratite", rekla je.

Slučajevi u kojima su ljudi slučajno dobijali dobitne lisitiće

U drugom slučaju, srećke nisu bile namenjene ženi, ali čistač kuće u Masačusetsu pronašao je srećku od milion dolara dok je čistio kuću svojih klijenata i pokupio je nagradu. Khalil Soussa iz Medforda je kupio Monei Maker u lokalnoj prodavnici pre nego što je zaboravio da proveri da li je pobedio. Sousa je rekao zvaničnicima lutrije u oktobru da je njegova čistačica pronašla tiket u vazi - i odjednom je postao bogatiji za milion dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.