Muž ti je kao avion, a ti si nosač aviona! Žena svakodnevno TRPI UVREDE na račun izgleda i viška kilograma

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 16:58

"Muž ti je kao avion, a ti si nosač aviona!" Žena svakodnevno TRPI UVREDE na račun izgleda i viška kilograma

Ovakav par retko imate prilliku da vidite!

Devojka po imenu Ališa Mekarvel iz Kanade postala je izuzetno popularna na TikToku zbog svoje udaje i svog prezgodnog muža. Kako se sama predstavlja kao plus sajz model i ima evidentan višak kilograma, mnogi je pitaju da li je on zaista njen suprug ili plaćeni glumac jer, kako pišu u brojnim komentarima, 'on izgleda kao avion, a ona kao nosač aviona.

Devojka po imenu Ališa Mekarvel iz Kanade postala je izuzetno popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na TikToku zbog svoje udaje i svog prezgodnog muža. Kako se sama predstavlja kao plus sajz model i ima evidentan višak kilograma, mnogi je pitaju da li je on zaista njen suprug ili plaćeni glumac jer, kako pišu u brojnim komentarima, 'on izgleda kao avion, a ona kao nosač aviona.

Ališa Mekarvel i njen muž Skot upoznali su se još u srednjoj školi. Zaljubljeni su već 17 godina, a u srećnom braku su sedam godina. Ipak, jedno pitanje od starta joj postavljaju svi - zašto je njen muž uopšte sa njom. Pitaju je, kaže, i kako se ne plaši da će je Skot prevariti i kako se oseća zbog toga što je on bodibilder bez trunke viška kilograma.

Od kada je pre pet godina postao viralan snimak na TikToku nje i njenog supruga Skota uvijenih u peškire oko pasa dok se snimaju ispred ogledala dok su spremali za jedno venčanje, Ališa ne prestaje da trpi torturu internet zajednice na račun svog izgleda i kilograma od strane brojnih nevernih Toma koji sumnjaju da je 'ona takva uspela da upeca takvog frajera'.

A post shared by Alicia Mccarvell (@aliciamccarvell)

Čak i oni koji poveruju imaju isto pitanje za nju, a to je da li se plaši da će je muž prevariti sa lepšom i zgodnijom devojkom?

Pisali su joj i da je ljubav "definitivno slepa", da je ona "sigurno njegova slatka mamica, koja dobro plaća njegove usluge", a Ališa je zamolila da je ostave na miru i da je ona poptuno zadovoljna svojim izgledom i da je sebe prihvatila takvu kakva jeste, te da joj nijedan ružni komentar neće poljuljati samopouzdanje.

Ona je dodala i da je brojni pratioci pitaju da li je njen muškarac primorava da ide u teretanu, na šta je ona odgovorila: "On me ne ’tera’ da radim bilo šta".

Ališa je, zatim, zamolila ljude da brinu o sopstvenoj vezi, umesto da je spuste jer je srećna sa svojim mužem i da ne postoje nikakve indikacije da bi je on mogao prevariti ili zameniti nekom mršavijom, te da je voli sa svim njenim oblinama i kilogramima.

Kada u komentarima neki preteraju sa uvredama, Ališa ih sam blokira i njihove reči izbriže iz svog posta, a onda se u nekom narednom videu potrudi da objasni ljudima da 'moraju da gledaju više svoja posla'.

Srbija Danas/Blic/V.V.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.