Muž je prevario i to SA NJENIM BRATOM: Nesvakidašnja priča o preljubi, a tek kad čujete kako mu se OSVETILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 17:38

Muž je prevario i to SA NJENIM BRATOM: Nesvakidašnja priča o preljubi, a tek kad čujete kako mu se OSVETILA

Muškarac je bio zapanjen kada je njegova bivša žena otkrila sve detalje, saznavši sve njegove tajne.

Jedna žena je otkrila da njen muž ima aferu, i to sa njenim bratom. Odlučila je da mu se osveti na nesvakidašnji način - razotkrivajući ga na radiju uživo.

Žena, koja se predstavila kao mama Čelsi, pojavila se u radio emisiji kako bi razgovarala o nesuglasicama koje je imala sa sada već bivšim mužem - a voditeljka je ostala bez reči zbog njenog priznanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gostujući na radiju Jambo sa svojim mužem, ona se krajnje osvetila - dok je njen muž mislio da će se pomiriti. Žena iz Kenije podelila je šokantan događaj koji ju je na kraju naveo da napusti muža. Tvrdila je da joj je bivši muž bio neveran i sa muškarcima i sa ženama - uključujući njenog rođenog brata.

Mama Čelsi je takođe rekla da je jednom naletela na svog muža dok je igrao "igru za odrasle sa njenim bratom", prenosi Briefli. To je za ženu bila poslednja kap koja je prelila čašu, ali šokantni navodi nisu tu prestali. Kaže i da je pre nego što je spavao sa njenim bratom imao "aferu" i sa svojom nećakom, prenosi "Miror".

Na snimku se može čuti kako žena govori voditeljki Gidi:

- Vara i sa ženama i sa muškarcima. Imao je romantičnu vezu sa svojom nećakom i ne znam šta je između njih pošlo po zlu. Takođe, kada sam dovela brata, oni su postali ljubavnici. Uhvatila sam ih na delu.

Muškarac je bio zapanjen kada je njegova bivša žena otkrila sve detalje, otkrivajući sve njegove tajne - ali mu nije dala priliku da progovori.

Eksplozivni intervju na radiju dolazi u trenutku kada je druga žena potražila savet na internetu nakon što je posumnjala da je muž vara sa njenom nećakom. Njena sumnja je nastala nakon što je ispod kauča u dnevnoj sobi pronašla grudnjak. Takođe je počela da primećuje da njena 19-godišnja nećaka i njen muž stalno bulje jedno u drugo.

Ipak, oboje su to negirali - i umesto toga on ju je ostavio, optužujući je za varanje.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.