Muž Kameron Dijaz ne krije osećanja; emotivnom objavom čestitao godišnjicu braka FOTO

Izvor: B92, 06.Jan.2022, 16:17

Muž Kameron Dijaz ne krije osećanja; emotivnom objavom čestitao godišnjicu braka FOTO

Muzičar Bendži Mejden i glumica Kameron Dijaz u braku su sedam godina, a prema poslednjoj objavi na profilu ovog muzičara na Instagramu, može se reći da njihova ljubav i dalje cveta.

"Danas 7 godina u braku. Uvek sam sanjao da imam ovakvu porodicu. Srećan, miran, dosledan, odan i bezuslovno jednako ispunjeni strašću i dubinom", napisao je u dirljivoj objavi na Instagramu, povodom sedam godina braka.

"Nazvati to medenim mesecom nije dovoljno. Pravi život. Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravi izazov koji imamo je usporavanje vremena, jer život ide brzo kad si u srećnoj stazi..."

Podsetimo, Kameron i Mejden upoznali su se 2014. preko Bendžijevog brata blizanca Džoela i njegove supruge Nikol Riči. Par se venčao 5. januara 2015. godine, a u decembru 2019. godine dobili su svoje prvo dete – ćerku Radiks.

U razgovoru za potkast Ane Faris, Kameron je iskreno govorila o životnoj odluci da napusti glumu, te je priznala da uopšte ne žali što je ostavila svoju karijeru glumice kako bi se posvetila porodici.

Ona je, takođe, priznala da jednostavno nije imala privatni život, a ni vremena za svoju porodicu. Približavajući se 40. godini shvatila je da o mnogim stvarima u životu nije razmišljala, posebno o porodici.

"Ne mogu da kažem da ne volim svoj posao, jer ja obožavam glumu", rekla je Dijaz i dodala da se tek sada u braku s Mejdenom oseća ispunjeno:

"Jednostavno, želela sam da uzmem život u svoje ruke. Želela sam da imam svoju dnevnu rutinu koju neću da preskačem".

"Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, to je najbolja stvar na svetu. Sva moja energija je ovde", kaže Dijaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.