Muške SMS navike koje devojke ne mogu da razumeju

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muške SMS navike koje devojke ne mogu da razumeju

Ima puno stvari koje nikada nećemo shvatiti kod muškaraca. Jedna od tih stvari su i njihove sms navike, jer nije retka pojava da se žene zapitaju nad porukama koje (ne) primaju.

Ne javljanje Ono što ženama nikada neće biti jasno je kako muškarci ne mogu biti na važnom sastanku, napolju sa momcima i slično i ne naći 20 sekundi da pošalju poruku devojci? Njima opet nikad neće biti jasno zašto je devojkama takva poruka bitna (a bitna je!). I tako u krug. Devojkama se to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << događa. Glupi odgovori Posebno ako u poruci stoji nešto lepo, u rangu "htela bih te videti" i odgovora "Okej". Najžalosnije je što u dosta slučajeva oni nisu ni svesni ispraznosti svog odgovora, niti bi razumeli prigovor od devojke, jer su jednostavno - drugačiji, što ne mora nužno značiti nešto loše. Odgovor sa zakašnjenjem I to tolikim da se devojke nekad iznenade kad ga dobiju, jer potpuno zaborave da su uopšte poslale poruku. Zašto to devojke nervira? Upravo zato što je nemoguće da nisu pogledali na mobilni nekoliko sati. Ono što je još gore je ako drugoj strani piše da je poruku pročitana.Izvor: index.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.