Muškarci su izabrali: Ovo je najlepši model venčanice po izboru mladoženja FOTO

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci su izabrali: Ovo je najlepši model venčanice po izboru mladoženja FOTO

Iako su mlade te koje ih biraju, mladoženje takođe imaju mišljenje o venčanicama.

Kako bi saznali koji je model venčanice najprivlačniji velikom broju muškaraca, australijski salon venčanica "Grace lavs lejs" sproveo je anketu među mnoštvom muškaraca širom sveta.

Rezultati su pokazali da se muškom polu najviše dopada jednostavna venčanica sirena kroja napravljena od čipke i s dekolteom u obliku srca i tankim naramenicama, piše Index. Ovaj salon je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dizajnirao upravo takvu venčanicu, a model su nazvali "Hart" (srce).

Ako ste se dvoumili pri izboru venčanice koja će se svideti i vama i vašem budućem suprugu, ovo bi moglo da bude rešenje vašeg problema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.