Muškarci otkrili kakvu frizuru tamo dole najviše vole kod žena, jedna im se nikako ne sviđa

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 18:58

Muškarci otkrili kakvu frizuru "tamo dole" najviše vole kod žena, jedna im se nikako ne sviđa

Odluka kakvu intimnu frizuru će žena imati isključivo je njena, ali muškarci su nedavno dali svoj sud o dlačicama "tamo dole".

Portal "AskMen" postavio je muškim čitaocima eksplicitno pitanje: "Koja je vaša najomiljenija ženska intimna frizura?"

Ovo je najjače žensko "oružje" za zavođenje: Evo na šta pada svaki muškarac

Rezultati su bili prilično jasni…

Velika većina od više od 5.000 ispitanih muškaraca, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 41 odsto, izjavilo je da im se najviše sviđa takozvana "brazilska frizura" – kod koje ne ostane nijedna jedina dlačica na ženskom međunožju. Dakle, izgled potpuno obrijanog intimnog područja najviše se svideo muškom rodu.

To i nije neko veliko iznenađenje, jer se danas retko koji muškarac može setiti kako izgleda odrasla žena s prirodnim stidnim dlakama.

Najvažnije pravilo za seks u novoj vezi - ukoliko ga ne želite samo na jednu noć

Međutim, možemo se malo opustiti kad je reč o intimnim frizurama. Čak 38 posto muškaraca priznalo je da mogu živeti s tim da vide na partnerki stidne dlake, ali ako su fino oblikovane i negovane.

Ono što muškarci ne vole su neoblikovane prirodne dlake. Samo 5 odsto muškaraca voli da žena dole ima prirodni grm bez ikakvih intervencija.

Jedan zvuk može da rasplamsa strasti u spavaćoj sobi, evo o čemu je reč

Anketa je otkrila još nešto: muškarci imaju određenu sklonost prema intimnoj frizuri žene. To ne znači odmah da ne žele da izlaze sa ženom čija intimna frizura ne odgovara njihovim idealima.

Jedan ispitanik je izjavio: "Čak i ako imam neke sklonosti, žena na kraju odlučuje kako će izgledati njeno međunožje. Ako joj se sviđa nešto drugo od onoga što se meni sviđa, to ne znači da neću više izlaziti s njom.Na kraju, sigurno je odabrala varijantu koja joj se čini najprivlačnijom. Zašto bih želeo da menjam to?"

Dakle, sve jedno je za kakvu će se intimnu frizuru žena odlučiti, nijedan muškarac je na osnovu toga neće smatrati manje privlačnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U poslednje tri godine žene gube interesovanje za ove muškarce: Jedna osobina se sada traži

Izvor: B92, 05.Nov.2023, 18:19

U poslednje tri godine, promenila su se interesovanja žena za određeni tip muškaraca, a novi trend je stigao, tvrdi biološka antropološkinja Helen Fišer...Helen Fišer ukazuje na činjenicu da su od 2020. godine žene izgubile interesovanje za određeni tip muškarca. Pre pandemije, ljubav na prvi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.