Muškarci OVAKO odbijate lepši pol: Evo koje greške pravite u s*ksu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci OVAKO odbijate lepši pol: Evo koje greške pravite u s*ksu

Ovo su muške greške i zablude u krevetu.

Muškarci se često hvale svojim seksualnim umećem, ali u stvarnosti često prave početničke greške. Predstavljamo sedam muških grešaka i zabluda u krevetu.

Mnogi muškarci su poprilično tihi tokom odnosa, zbog čega se partnerke nekada osećaju usamljeno u odnosu. Niko ne očekuje urlanje, ali senzualno uzdisanje pokazaće da uživate u odnosu podjednako kao i ona i da vas nije strah da to i pokažete.

Muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vole na brzinu da odrade predigru, kako bi što pre prešli na konkretan odnos. Međutim, predigra je vrlo važna za istinsko uzbuđenje žene, pa slobodno produžite poljupce, zagrljaje i nežno skidanje odeće.

Ako usporite igru na početku, kasnije ćete još više uživati u njoj.

Penetracija prstima je čest oblik predigre. Ali muškarci često znaju da izgube kontrolu ili čak da ne pronađu pravo mesto koje prija ženi.

Posmatrajte neverbalne znakove vaše partnerke kojima pokazuje gde i  koliko joj prija ovaj način igre, po potrebi smanjite tempo i snagu dodira ili pronađite njenu erotsku tačku. Kod svake žene je na različitom mestu.

Nemojte se koncentrisati samo na jedan deo njenog tela. Žene su senzualna bića. Nakon što joj izljubite vrat, pređite na grudi, a zatim na klitoris. Ne zadržavajte se predugo na istom mestu, mazite je svuda po telu.

Klitoralna stimulacija uzbuđuje ženu više nego sama penetracija. Nikad ne zaboravite ovaj deo ženskog tela, ali nemojte vršiti preterani pritisak. Klitoris je izuzetno osetljiv, snažniji dodiri bi mogli čak i da zabole vašu partnerku.

Kada se strasti umire, pokažite nežniju stranu. Zagrlite je i nežno poljubite. Nemojte se samo okrenuti na drugu stranu i zaboraviti da postoji. Ženama je jako bitno šta se dešava nakon vođenja ljubavi i zato provedite još neko vreme sa njom.

G tačka se uglavnom nalazi na gornjoj strani vaginalnog zida. Ima rebrastiju teksturu na dodir, pa se može napipati prstima.

Iako je ključna za istinsko uživanje vaše partnerke, G-tačka ne treba da vam bude opsesija. Ako uspete da je pronađete, ne zaboravite i ostale delove njenog tela. Žene uživaju celim bićem, ne samo u toj erotskoj tački!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.