Muke mlade milijarderke! OVO je morala da promeni nakon što je postala mama

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Muke" mlade milijarderke! OVO je morala da promeni nakon što je postala mama

Nije joj lako?

Mlada milijarderka Kajli Džener, koja je nedavno ostavila oca svoje ćerke, Travisa Skota (nakon čega su usledile glasine da je opet sa bivšim, reperom Tigom), kaže da otkako je postala mama nema mnogo vremena za šminkanje. Zato je svoju rutinu šminkanja skratila sa 30 na deset minuta!

Ona je otkrila da joj za šminkanje ne treba više od deset minuta, mada je to trajalo duže, dok nije rodila dete.

- Uvek učim nove stvari, tako da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i moja rutina šminkanja definitivno menja. Osim toga, otkako sam postala mama, morala sam da skratim vreme za šminkanje sa pola sata na deset minuta -  rekla je ona u video tutorijalu koj je objavila na Youtube-u.

Pre nego što prevrnete očima na njene "muke", možda možete da "maznete" ovo od nje - Kajli vreme za šminkanje koristi i za još nešto, opuštanje.

 - Ono što najviše volim kod šminkanja je to što je to kao terapija za mene. Pustim muziku, a ako se spremam da idem negde uveče, popijem i čašu vina. Ili šolju kafe ako se šminkam ujutro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.