Mudra „Spašavanje života“ može zaista spasiti život

Izvor: UspešnaŽena.com, 05.Feb.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudra „Spašavanje života“ može zaista spasiti život

Poznato je da čovek ima energetske kanale, a svaka bolest utiče na karakteristike povezane s dobijanjem i otpuštanjem energije u našem organizmu. Mudre predstavljaju poseban položaj prstiju i ruku, koji se koristi za uspostavljanje unutrašnje ravnoteže i isceljivanje.

Danas vam predstavljamo Mudru „Spašavanje života“. Veoma važna mudra, prva je pomoć kod srčanih problema. Vrlo je učinkovita kod: boli u srcu, srčanog napada, lupanja srca, kod infarkta miokarda. Ako je >> Pročitaj celu vest na sajtu UspešnaŽena.com << odmah upotrebite može zaista spasiti život. Mudru praktikujte čim osetite tegobu, radite je sa obe ruke kao na slici:

MUDRA “SPAŠAVANJE ŽIVOTA” 

Kažiprst savite tako da dodirne jagodicom podnožje palca. Jagodice srednjeg prsta i prstenjak spojimo sa jagodicom palca, a mali prst ostavite ravan.

Donosi brzo olakšanje i efikasna je kod srčanih problema kao da ste uzeli nitroglicerin. Ako je odmah upotrebite može zaista spasiti život.

Nastavak na UspešnaŽena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UspešnaŽena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UspešnaŽena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.