Muče vas BUBULJICE na grudima? Evo kako da izađete na kraj sa ovim problemom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muče vas BUBULJICE na grudima? Evo kako da izađete na kraj sa ovim problemom

I kosa može da bude uzrok!

Da biste izlečili bubuljice na grudima treba da promenite način na koji se negujete.

Koristite proizvode koji vam odgovaraju, koji su blagi, pH neutralni i koji ne sadrže sulfate i parabene.

Kreme protiv bubuljica biće pravo rešenje i za ovo područje, pa savetujemo da ih koristite. Nekad i kosa može da uzrokuje bubuljice na grudima, posebno ako je duga i ako prekriva grudi.

Perite kosu redovno i dobro je ispirajte, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer vam možda smeta regenerator ili šampon.

Bitno je i čime se mažete. Izbegavajte neko vreme ulja za telo i birajte proizvode koji nežno hidriraju kožu, bez mašćenja. Izbegavajte kozmetičke proizvode za telo koji u sebi sadrže alkohol jer vam mogu isušiti kožu.

Posle znojenja obavezno se istuširajte, što pre je moguće, kako vam se pore na koži ne bi zapušile.

Pridržavajte se pravilne higijene, eliminišete stres i obratite pažnju na vaše zdravstveno stanje. Ne ignorišite bubuljice na grudima jer one često umeju da ukaže na druge probleme koji se nalaze u našem organizmu.

Rešavajte problem sa bubuljicama postepeno kako se ne bi vratile ponovo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.